Redovisningskonsult sökes till Moore Stephens!

Academic Work · Ekonomi · 14 jan

Om jobbet

Både vi själva och våra kunder ställer höga krav på såväl engagemang som kompetens och integritet. I gengäld får du som anställd hos oss på Moore Stephens en av de bästa utbildningarna som går att få inom främst revisions- och redovisningsområdet. Låter detta som din nästa arbetsgivare? Vi söker nu dig som har praktisk erfarenhet av rollen som redovisningskonsult som en del i Moore Stephens fortsatta expansion.

Information om uppdraget

Moore Stephens växer ytterligare och söker nu via Academic Work en redovisningskonsult till deras kontor i centrala Göteborg. Moore Stephens Ranby är ett ägarlett tillika entreprenörsorienterat revisions- och konsultföretag som varit verksamma i Göteborgsregionen med omnejd i snart femtio år. Det är samtidigt en byrå med god personalpolitik och ett arbetssätt i framkant där vi i tidigare rekryteringar får fina återkopplingar om både gott arbetsklimat och härliga kollegor!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Moore Stephens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos Moore Stephens.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du arbeta med redovisningsuppdrag för Moore Stephens kunder. Arbetsuppgifterna består i att självständigt sköta kunders löpande bokföring med närliggande uppgifter så som moms- och skatteredovisning. Även bokslutsarbete ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen ingår dessutom en relationsskapande daglig kontakt med dina kunder.

Du kommer arbeta i trevliga miljöer tillsammans med 25 kollegor på Göteborgskontoret. Som nyanställd kommer du få en grundlig introduktion och bland annat ha en dedikerad fadder din första tid.

Tjänsten passar dig som trivs i en ambitiös organisation som ligger i framkant gällande den digitalisering och utveckling som nu sker i branschen. Du erbjuds här en möjlighet till god personalpolitik, både i form av förmåner och kompetensutveckling med tydliga utbildningsprogram. Moore Stephens ser sin personal som sin främsta resurs och strävar efter att du som anställd ska utvecklas i takt med företaget.

Vi söker dig som
  • Har YH- eller universitetsexamen inom ekonomi
  • Har minst ett års praktisk erfarenhet av rollen som redovisningskonsult
  • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då kontakter både internt och med kunder kan ske på detta språk
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du framåt och initiativtagande, en stor del av din roll som redovisningskonsult innebär kundkontakt och vi ser därför att ditt sätt är relationsskapande. I det dagliga arbetet med redovisning ser vi att du är strukturerad och noggrann, men samtidigt med högt fokus och en målmedvetenhet. Det är stundtals hög arbetsbelastning och vi ser därför att du är stresstålig vid exempelvis arbetstoppar.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Första Långgatan, Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Filippa Lundgren, filippa.lundgren@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Moore Stephens är en av de ledande internationella revisions- och konsultorganisationerna med 630 kontor och 20 000 medarbetare i 98 länder. I Sverige finns vi representerade på ett tiotal orter. Moore Stephens Ranby AB är ett ägarlett revisions- och konsultföretag verksamt i Göteborg, Kungälv och Stenungsund. Våra befintliga kunder är i huvudsak små och medelstora företag med både nationell och internationell inriktning. Både vi själva och våra kunder ställer höga krav på såväl engagemang som kompetens och integritet. Personligt engagemang är en av de viktigaste hörnstenarna i vårt arbete att löpande utforma och leverera tjänster som tillför våra uppdragsgivare värde och kvalitet.