Redovisningskonsult / Teamleader till RSM

RSM · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Vi söker nu dig som vill arbeta som redovisningskonsult och Teamleader på vår redovisningsavdelning. Vårt kontor finns i mycket trevliga och nyrenoverade lokaler centralt i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som teamleader hos oss kommer du dels själv att arbeta med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisning, deklarationer och rapportering samt dels ha ett gruppansvar för tre eller fyra kollegor. Detta innebär att du stöttar dem i det dagliga arbetet samt arbetar mer långsiktigt med planering och kvalitetsgranskning av uppdragen inom gruppen samt med utbildningsfrågor. Vidare ingår arbete med utveckling av rutiner och våra system i din roll.

På vår redovisningsavdelning är vi idag 20 redovisningskonsulter. Vi arbetar i Visma, Fortnox och Hogia.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat några år som redovisningskonsult och som trivs med arbetsuppgifterna men som vill utvecklas vidare och ta nästa steg. Du kanske redan arbetar som teamleader idag, detta är dock inget krav men är självfallet meriterande. Arbetar du idag som auktoriserad redovisningskonsult är det positivt, alternativt har du som målsättning att bli det längre fram.

Som person ser vi att du är driven och ansvarsfull med ett utåtriktat och positivt sätt. Du trivs i en utvecklingsinriktad miljö och tycker om att bygga saker tillsammans med andra. Är du en engagerad, trygg och pedagogisk person är du den vi söker.

Du erbjuds
Att arbeta hos RSM är att arbeta med frihet under ansvar. Vårt företagsklimat erbjuder en utmaning för den som vill sikta högt och gott om belöningar för den som lyckas i sitt arbete. Du uppmuntras att driva din egen utveckling med stöd av oss.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Välkommen med din ansökan senast 6:e november. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Åhs om du har några frågor på telefon 031-333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Om verksamheten
RSM är en medelstor revisionsbyrå i Göteborg och medlem i RSM International, ett globalt nätverk av oberoende revisorer och konsulter runt om i världen. RSM Sverige finns idag i Göteborg och Stockholm. Våra kunder finns inom alla branscher där flertalet är ägarledda bolag, men vi tillhandahåller också tjänster till stiftelser, föreningar och bolag med internationella förgreningar. Idag arbetar drygt 40 personer i Göteborg med revision, skatt, redovisning och lön.

Historia
Vi har bedrivit verksamhet sedan 1952. Att vi har kunder kvar från den tiden - kunder som valt att stanna hos oss i mer än 60 år - visar att vi klarar att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Under slutet av 1990-talet började vi skapa ytterligare värden för våra kunder genom att förmedla internationella kontakter på vårt område. Detta blev också början på vår resa in i det internationella byrånätverket RSM.

Under början av 2000-talet fördjupade vi vår kompetens inom skatt och redovisning. I och med detta fullbordades resan från renodlad revisionsbyrå till fullservicebyrå där vi är idag. Men marknaden är ständigt under utveckling och i takt med allt högre krav i de internationella regelverken, har vi även satsat på kompetens inom IFRS.

Att ge våra kunder möjligheten att förstå och få insikt i sina ekonomiska processer har alltid varit vår starka sida, alltsedan starten för mer än sex decennier sedan. Detta är vårt löfte till våra kunder än idag - styrkan i att bli förstådd.