Redovisningsekonom till ett växande Lecip Arcontia AB

Lecip Arcontia AB · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Vill du arbeta i ett internationellt företag och trivs med att arbeta i en roll med mycket eget ansvar? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Nu rekryterar vi en redovisningsekonom till Lecip Arcontia ABs växande verksamhet i Göteborg. Vi söker dig som är självgående och som trivs med varierande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö. Tjänsten är på 50 % och fördelad förmiddagar klockan 08-12 för att du tidsmässigt ska kunna ha kontakt med huvudkontoret i Japan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos Lecip Arcontia AB kommer du att ansvara för den löpande redovisningen för företagets verksamhet i Göteborg. Du kommer vara den som har koll på verksamhetens tillgångar och lagerhållning i Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Kredithantering
  • Löneberäkning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Skatt/Moms
  • Personaladministration
  • Bokslut
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller redovisning samt 3-5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du som söker bör vara självgående, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbetssätt. Som person är du noggrann, flexibel och kommunikativ med förmåga att arbeta proaktivt. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och gillar att förbättra och effektivisera. Du kommer arbeta i en roll med kommunikation globalt och det är därför viktigt att du hanterar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i Excel.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Lecip Arcontia AB designar och utvecklar smarta kort produkter och lösningar för kontantlösa biljetter och färdbevis inom publika transporter. Lecip Arcontia AB har varit verksamt inom smarta kort sedan 1996 och är idag en ledande tillverkare av beröringsfria smartkortsläsare och terminaler för e-biljetter och e-betalning i kollektivtrafiken. Sedan 2013 är Lecip Arcontia AB ett helägt dotterbolag till LECIP Holdings Corporation, ett japanskt handelsbolag noterat på Tokyobörsen. LECIP grundades 1953 och är idag en japansk marknadsledare inom system för biljettbetalning, LED-belysning för transiterings utrustning, samt LED-skyltar och LCD-skärmar för transitering industrin. Under de senaste åren har LECIP internationella verksamhet vuxit, med dotterbolag i Singapore, Thailand, USA och Sverige.