Redovisningsekonom sökes för ett längre uppdrag i Mölndal

Academic Work · Ekonomi · 6 feb

Om jobbet

Vill du ta nästa steg i karriären och få möjligheten att utvecklas vidare inom redovisning? I denna tjänst får du dessutom vara en del av en härlig grupp kollegor samt möjlighet till ett utvecklande mentorskap. Vi söker dig som har en bred kunskap inom bland annat löpande bokföring och bokslut. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en driven och engagerad redovisningsekonom. Då nuvarande anställd är på föräldraledighet är behovet omgående och ett år framåt. Ekonomiavdelningen består i övrigt av en ekonomichef, en controller, en personaladministratör samt en ekonomiassistent där ett nära samarbete tillämpas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du arbeta med den löpande bokföringen och månadsbokslut, varför erfarenhet av detta är ett krav. Vidare kommer du att ansvara för fakturering, kund- och leverantörsreskontra samt förberedelse av rapporteringsunderlag. Du kommer att ha ett nära samarbete med kontorets controller och ekonomichef där högt i tak genomsyrar arbetsmiljön och stöttning kommer alltid att finnas.

Tjänsten passar dig som har ett driv och gillar att komma upp med idéer för rutiner och strukturer inom redovisningsområdet. På denna arbetsplats finns det många olika typer av människor och är du en kommunikativ och social person kommer du att trivas mycket bra här.

Vi söker dig som
  • Har 1-3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning.
  • Kan föra dig obehindrat på svenska i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska.
  • Har goda erfarenheter av Excel
Det är meriterande om du
  • Har erfarenhet av hela faktureringsflödet
  • Har erfarenhet av SAP
Som person är du en problemlösare som kan se en helhet utan att tappa siktet för detaljer. Du gillar att arbeta självständigt men trivs ändå att arbeta i grupp. Du värdesätter en miljö där alla ser alla i arbetsgruppen och du är flexibel i ditt sätt att vara. I och med att jobbet innebär en del kontakt med olika personer och befattningar ser vi gärna att du är en kommunikativ och social person.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Mölndal
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.