Redovisningschef

Willhem AB · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

Vi söker en redovisningschef med stort intresse för ledarskap och redovisning som vill leda och utveckla redovisningsfunktionen i ett av Sveriges största privata bostadsbolag. Rollen innebär personalansvar för 12 medarbetare vilka arbetar inom redovisning, reskontra och hyresadministration. Rollen är en ersättningsrekrytering då nuvarande redovisningschef går vidare inom organisationen.

Som chef ansvarar du för den löpande driften av redovisningsfunktionen. Det innefattar bland annat processerna och rutinerna redovisning, bokslut, koncernredovisning, årsredovisning, skatter, rapportering och analys. Ekonomiavdelningen är en stödfunktion till förvaltningen och en viktig del i arbetet är att utveckla det verksamhetsstödjande arbetet till våra orter. Du rapporterar till bolagets ekonomidirektör.

Vi söker dig som har relevant akademisk examen och gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna från IFRS. Du har flerårig framgångsrik erfarenhet som ledare av en större grupp medarbetare. Vi ser gärna att du har vana av processledning och har drivit utvecklingsarbete inom en ekonomifunktion. Att skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare är en av dina styrkor. Du värnar om teamet och att avdelningen har de bästa förutsättningarna för att ge ett bra stöd till den övriga organisationen. Ditt ledarskap är aktivt, närvarande och tydligt. Du är lyhörd, trygg och prestigelös. Tjänsten innebär många interna så väl som externa kontakter vilket ställer krav på servicenivå och tydlig kommunikation.

I denna rekrytering samarbetar Willhem med Jerrie. Har du frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735-40 52 62 eller Helena.bruman@jerrie.se. Ansök med CV och personligt brev via jerrie.se.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 160 personer arbetar hos Willhem. Ägare är Första AP-fonden.