Redovisningsassistent sökes till Techship AB

Academic Work · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Är du i början av din karriär inom redovisning? Vill du utvecklas inom området och växa tillsammans med Techship? Företaget har blivit utsett till Gasell 2016" av Dagens industri, som uppmärksammar Sveriges snabbast växande bolag. Låter detta som din nästa arbetsgivare? Urval sker löpande, sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Techship fortsätter att expandera och söker nu en redovisningsassistent som vill utvecklas tillsammans med bolaget. Företaget arbetar i de snabbt växande branscherna IOT och M2M och har på kort tid blivit en ledande distributör av komponenter och supporttjänster på marknaden för trådlös kommunikation. Som redovisningsassistent kommer du arbeta tillsammans med Camilla, ekonomichef på Techship. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och som med ett högt engagemang och positivt driv vill utvecklas och växa i takt med företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Techships önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos Techship.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du ha en bred roll inom ekonomiavdelningen. Du kommer både arbeta med enklare arbetsuppgifter så som administration kring post, men även med arbetsuppgifter av mer utmanande karaktär i samband med exempelvis bokslut.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra i sin helhet
 • Vara behjälplig vid bokslut och där ansvara för avstämningar av reskontra samt bankkonton och då även omvärdering av utländsk valuta per bokslutsdatum
 • Vid bokslut skapa rapporter för nyckeltal och finansieringsanalyser
 • Hantera periodisk sammanställning till SKM samt intrastatrapportering till SCB
 • Ansvara för avdelningens gemensamma mailbox
Vi söker dig som
 • Har praktisk erfarenhet av rollen som ekonomiassistent
 • Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har goda kunskaper i officepaktet, med tyngdpunkt på Excel
 • Talar och skriver både svenska samt engelska obehindrat då kontakter internt och externt sker på dessa språk
Det är meriterande, men inget krav, om du tidigare arbetat i NAV Dynamics.

Då Techship ser långsiktigt på ditt engagemang inom företaget kommer vi i rekryteringsprocessen lägga stor vikt vid just personliga kompetenser. Vi ser att du är en person som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och ansvarstagande sätt. Du motiveras av att utvecklas i din roll och trivs med att arbeta problemlösande. Techship har en prestigelös kultur, där samtliga kollegor ser vad som behövs göras och stöttar varandra där det finns behov. För att trivas hos Techship är du därför initiativtagande och har ett flexibelt förhållningssätt, vilket kommer bidra till goda samarbeten med dina kollegor inom företaget som helhet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Krokslätts fabriker, Mölndal
 • Kontaktuppgifter: Filippa Lundgren, filippa.lundgren@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Techship är ett företag som jobbar med försäljning till industrikunder i hela världen. Företaget är en ledande distributör av komponenter och supporttjänster inom marknaden för trådlös kommunikation. Marknaden för uppkopplade produkter växer kraftigt och Techship har kunder inom många olika branscher. Idag arbetar företaget med leverantörer såsom Huawei, ZTE och Ericsson. Bolaget har gått från noll till närmare 60 miljoner i omsättning sedan starten 2009. Techship sitter idag i lokaler vid Krokslätt i Mölndal.