Redovisningsassistent

Bergab · Ekonomi · 14 dec

Om jobbet

Bergab har upplevt en stark tillväxt de senaste åren och arbetar för närvarande bland annat med ett flertal stora infrastrukturuppdrag i olika delar av Sverige. Vi söker nu en erfaren redovisningsassistent till vårt huvudkontor i Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter, ansvarsområden, blir följande
  • Hantering och uppföljning av tidrapportering
  • Kundreskontran; fakturering, bevakning av inbetalningar, påminnelser mm
  • Leverantörsreskontran; betalning, kontering samt attesthantering
  • Löpande redovisning, avstämning av huvudboken
  • Moms och skattedeklarationer
  • Redovisning av timbanken, underlag för löneberäkning
  • Redovisning och hantering av utlägg/reseräkningar
  • Vara back-up till kontorets samordnare (sköter om den dagliga driften av kontoret, posthantering, inköp mm)
Vi söker dig som arbetat i en liknande roll i åtminstone 5 år, gärna med erfarenhet från konsultbranschen eller från ett tjänsteproducerande företag. Som person ser vi gärna att du är serviceminded, flexibel, noggrann, lättlärd och prestigelös. Lämplig utbildning är en gymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet, god datorvana samt goda kunskaper i svenska. Företaget erbjuder mycket förmånliga personalförmåner. Tjänsten är 80-100% beroende på person.

På Bergab har vi inställningen att det är roligt på jobbet! Det är inte ovanligt att vi har en filmkväll tillsammans, kör ett fredagsquiz eller bara sticker ut och tar en löprunda efter jobbet.

Om du tycker att detta låter intressant och vill bli en av oss, tveka då inte att skicka in din ansökan till jerrie.se. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 14 december. Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Dahlberg, 0763-17 07 41.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Bergab är ett fristående och personalägt konsultföretag som sedan starten 1972 erbjuder kvalificerade tekniska konsulttjänster inom områdena berg, mark och vatten. Bergab har idag 75 medarbetare på kontoren i Göteborg (huvudkontor) och Stockholm och omsätter cirka 75 MSEK. Uppdragen utförs i hela Sverige.