Redovisningsansvarig med bred erfarenhet

Om jobbet

Vår kund arbetar med innovativa och kreativa mässor för att ge deras kunder ny kunskap, nya infallsvinklar och en stor dos inspiration för att möta deras framtida möjligheter. Det här är en rekrytering till vår kund där denne söker en prestigelös och initiativrik redovisningsansvarig som har en bred arebtslivserfarenhet med sig.

Palm & Partners arbetar med effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en redovisningsansvarig som direktrapporterar tillsammans med ytterligare en kollega direkt under ekonomichef. I teamet finns även ekonomiassistenter och administrativt stöd. Du kommer självständigt att få ansvara för följande bitar;
  • Huvudansvarig för samtlig redovisning.
  • Ansvarig för kontoavstämningar i helårsbokslutet.
  • Ansvarig för avskrivningar/Inventarieregister.
  • Ansvar för leverantörsreskontran
  • Ansvar för kundreskontran.
  • Rapportering av kvartalsbokslut till HQ och Ekonomichef.
  • Upprättande av mässbudgets tillsammans med projektchef och uppföljning med prognoser
Utbildning
Eftergymnasiel ekonomisk utbildning är ett krav!

Erfarenhet
Ett par års erfarenhet inom ovan angivna arbetsuppgifter är ett krav. Vår kund ser gärna att du tidigare arbetat i en bred roll inom ekonomi, kanske på mindre eller medelstora bolag där prestigelöshet och att kunna ta sig an uppgifter högt som lågt har format dig som yrkesmänniska. Du ska vara flink i fingrarna och med lätthet få grepp om helheten i de områden du är ansvarig över. Det är meriterande att ha arbetat med projektredovisning sedan tidigare. Räkenskapsåret är brutet och inträffar i juli vilket kommer forma dina semesterplaner. Engelska är ett krav då huvudkontoret sitter i Europa.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är duktig med siffror men som inte begraver dig i detaljer utan fokuserar på deadlines och att få ihop helheten. Tempot är högt och deadlines ska hållas, därav är det bra att du är stresstålig och gillar att arbeta i en kommunikativ grupp där ni stödjer varandra och arbetar under stort eget initiativtagande. Är du den som drivs av eget ansvar, att arbeta med siffror på en övergripande nivå men ändå är prestigelös och ödmjuk till din karaktär så är detta tjänsten för dig.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal. Vid en rekrytering anställs du utav vår kund där provanställning tillämpas, för rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Ansökan
För frågor om uppdraget vänligen kontakta ansvarig konsultchef Susanna Filipsson på susanna.filipsson@palmpartners.se alternativt på 0709668608. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök redan idag! Välkommen med din ansökan!

Startdatum
December 2016
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.