Redovisningsansvarig/assistent

Om jobbet

Som Redovisningsansvarig arbetar du självständigt och ansvarar för alla delar som rör löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontran, löner och löneadministration, avstämningar samt momsrapportering. Vidare förbereder du allt inför bokslut och årsredovisning. Assistentrollen innebär att vara VD behjälplig i diverse kontorsgöromål och att kontinuerligt driva effektiviserings- och förbättringsarbeten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du är en professionell, driven, ansvarstagande och noggrann person med en mycket god känsla för service och vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Du är engagerad, strukturerad, flexibel och effektiv. Du gillar att vara spindeln-i-nätet, tycker om ordning och reda och få saker ur händerna. Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i Excel och god kunskap i övriga Office-program. Vi arbetar i ekonomisystemet VISMA SPCS och det är meriterande om du har arbetat i detta system under flera år. Det är även en fördel om du har arbetat med personalfrågor och har ett intresse för HR.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Kontakt

Mejla Michael Gjelseth

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Trestads Fritidsfordon bedriver försäljning av husbilar, husvagnar och tillbehör i butik samt har egen verkstad. Vi är ett gott gäng på 12 personer i egna lokaler i Herrestad, Uddevalla. Vår verksamhet bygger på hög service, nära kundrelationer och ett gott samarbete. För mer info se www.fritidsfordon.se


Hitta hit

Uddevalla Visa på karta

Visa var