Receptionist till boutiquehotellet Flora!

Om jobbet

Vill du arbeta i en arbetsmiljö som präglas av öppenhet och värme, där alla arbetar tillsammans för att alltid ha de nöjdaste hotellgästerna? Flora söker nu en receptionist till deras hotell beläget mitt i centrala Göteborg. Har du 2-5 års erfarenhet av att arbeta med service och älskar att ha kundkontakt? Är du som person ansvarstagande och noggrann samt trivs att arbeta både självständigt och i team? Då är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Direkt när du kliver in genom Hotel Floras dörrar möts du av en känsla av New York och SoHo med en personlig touch. Du känner dig direkt välkommen och du möts av ett härligt leende från deras receptionist Lina som gladeligen hjälper dig. Lina är en av de två receptionister som har det övergripande ansvaret för reception och bokningar. Nu har den andra personen valt att gå vidare i sin karriär och därför söker nu Academic Work för Hotel Floras räkning en receptionist som vill vara en del av deras härliga gäng.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hotel Floras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hotel Flora.

Arbetsuppgifter

Som receptionist på Hotel Flora kommer du arbeta med sedvanliga receptionistuppgifter såsom in- och utcheckningar, bokningar, ta hand om gästerna i alla lägen samt barförsäljning. Tjänsten innebär dessutom att du har det övergripande ansvaret för planering och uppföljning när det gäller förfrågningar och offerter från både privat- och företagskunder, samt gruppbokningar och bekräftelser. Du har ansvar för din egen kassa varje dag och du får en nyckelroll i verksamheten då receptionen är hotellets främsta ansikte utåt. Arbetstiderna är vardagar och man arbetar dag- eller kvällspass varannan vecka och delar detta med den andra receptionisten. Sammanhållningen mellan alla anställda på hotellet är stark och fokuserat på att alla jobbar åt samma håll. Hotellet drivs av Daniel och Carina som är mycket aktiva på hotellet, de kavlar upp armarna precis som alla andra och ser till att alltid göra det lilla extra för att ha nöjda gäster. Stämningen är varm och familjär och de arbetar efter värdeord som öppen- och ärlighet, värme och kärlek.

Tjänsten passar dig som älskar att ge förstklassig service och som trivs att arbeta i en varierande roll. Hotel Flora erbjuder nu dig en tjänst där du får tillhöra ett härligt gäng som är mellan 25-30 år och som gärna hittar på saker tillsammans på fritiden. Som receptionist hos dem kommer du dagligen utmanas och utvecklas som person.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnasialutbildning.
 • Har 2-5 års erfarenhet av att arbeta inom service så som receptionist/butikssäljare/servitris m.m.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, detta då all intern kommunikation sker på svenska samt att du möter nationella och internationella gäster dagligen.
 • Goda kunskaper inom officepaketet.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att arbeta inom hotellbranschen.
 • Talar ytterligare ett språk.
 • Har arbetat i bokningssystemet HotSoft.
Som person är du ansvarstagande och har ett noggrant sätt att jobba på samtidigt som du alltid har glimten i ögat. Du tycker om att alltid ge förstklassig service och är självgående och kan fokusera på rätt saker i pressade situationer. Du har en förmåga att tänka ett steg längre för att säkerställa att tex. ni tar de bästa priserna utifrån efterfrågan och att ni har rätt bokningar. Vidare ser vi att du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer samt har ett flexibelt och kreativt tänk då alla kan behöva hjälpa till där det behövs. Att tänka långsiktigt och bygga relationer med hotellets gäster ser vi som en självklarhet.

Övrig information
 • Start: Omgående, gärna i mitten av november.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning.
 • Lön: Fast
 • Placering: Centrala Göteborg, Grönsakstorget.
 • Kontaktuppgifter: rekryteringskonsult Anna Nordgren.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Hotel Flora är ett familjeägt boutiquehotell och vänder sig till såväl business som leisure resenären. Med ett fantastiskt läge mitt i centrala Göteborg erbjuder de 65 designade rum, restaurang/bar, workspace och konferens.