Receptionist på lördagar till Hälsa i Kubik!

Om jobbet

Är du student och på jakt efter ett extrajobb under helgen som sträcker sig i sex månader? Sök då tjänsten som receptionsmedarbetare på detta tränings- och hälsocenter redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hälsa i Kubiks räkning en receptionist på deltid som ska arbeta lördagar med start i Januari. Arbetstiderna är 9:30-14:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Även om uppdraget är tidsbegränsat finns möjlighet att få andra uppdrag via Academic Work därefter, samt eventuellt en fast tjänst som konsult hos oss.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du till exempel att:
  • Hantera inkommande bokningar
  • Ansvara över mailen
  • Ta emot besökare
  • Hålla det rent och snyggt i entrén
Vi söker dig som

Vi söker dig som älskar att ge god service och mötet med människor. Som person behöver du vara strukturerad, ansvarsfull och noggrann, då du har hand om det administrativa via både mail, telefon och personliga möten.

Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Har du jobbat inom reception, kundtjänst eller liknande tjänst tidigare är det meriterande men inget krav.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Lördagar - 09:30 - 14:00
  • Placering: Mölndal, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Hälsa i kubik är inriktade på tre olika områden: träning, sjukgymnastik/fysioterapi samt arbetsterapi och är beläget i Mölndal.