Receptionist på deltid sökes - perfekt för studerande!

Om jobbet

Är du student med ett flexibelt schema under terminerna? Vill du dessutom arbeta lite mer under ledighet såsom jul- och sommarledigheter? ISS Facility Services söker en receptionist som ska stötta upp i receptionen hos deras kund WSP.

Information om uppdraget

Academic Work söker för ISS´s räkning en receptionist. Tanken är att du ska kunna hoppa in vid ickeplanerad och planerad frånvaro, såsom vid sjukdom eller vid semester men även vid vissa arbetstoppar. Du kommer primärt arbeta hos ISS's kund WSP och på sikt kan det även bli ytterligare kunder.

Uppdraget passar således utmärkt till en student med flexibelt schema som kan hoppa in både på kort varsel, men även vid mer planerat behov.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISSs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som receptionist ansvarar du för att leverera förstklassig service till ISS externa besökare. Du välkomnar och registrerar besökare samt ansvarar för bokningar.

Du är även behjälplig vid konferenser och att ta emot större sällskap. Vidare ansvarar du för att hålla rent och snyggt för att upprätthålla en hög standard.

Din anställning påbörjar med en 3 dagars upplärning där du får möjlighet att introduceras av en erfaren kollega.

Vi söker dig som
  • Är student
  • Har minst ett år kvar av dina studier
  • Har erfarenhet av service och kundrelaterat arbete
Det är meriterande om du tidigare jobbat i reception.

Som person är du social och utåtriktad. Du brinner för att leverera förstklassig service och har förmåga att ge det lilla extra i varje möte. Vidare har du förmåga att lyfta blicken för att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ i ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: WSP Sverige vid Ullevi. På sikt kan det även bli ytterligare en aktör som du stöttar upp för.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag inom outsourcing och facility management.