Receptionist med administrativ ådra

Om jobbet

Gillar du att ge service på en konstant hög nivå? Som receptionist får du möjligheten att arbeta med kombinationen service, kontor och administration!

Som receptionist är du den första kontakten mellan kund och det företag du representerar. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad resurs på ditt kontor.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som receptionist hos våra kunder för framtida uppdrag i Göteborg med omnejd.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som receptionist och konsult via TNG får du möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid. Bra att också veta är att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:
  • bemanna receptionen och visa besökare till rätta på kontoret
  • svara på inkommande samtal och koppla via växel till kollegor inom företaget
  • ansvara för posthantering, boka mötesrum, beställning av taxi, boka luncher
  • andra administrativa och proaktiva uppgifter där du är ett viktigt stöd till kollegorna
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som receptionist är du den första kontakten mellan kund och det företag du representerar. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad resurs på ditt kontor.

Uppdraget som receptionist är en del av vår bemanningsverksamhet i Göteborgsområdet, där du är anställd av oss på TNG och arbetar som konsult ute hos något av våra kundföretag. Då vi ofta får in uppdrag med kort varsel söker vi i första hand dig som är tillgänglig för anställning omgående och på heltid (80-100%).

VEM ÄR DU?

I receptionen är det mycket som kan hända samtidigt och för att kunna hålla fokus på effektivitet och proaktivitet behöver du ha god förmåga att prioritera och hantera många uppgifter parallellt. Du är positiv och kommunicerar enkelt med besökare och kollegor på ett tydligt och trevligt sätt, så att alla känner sig välkomna.

Den bakgrund vi efterfrågar är gymnasial utbildning och erfarenhet av ett servicerelaterat yrke. Det är meriterande om du har erfarenhet av reception sedan tidigare samt om du har telefonvana. Många företag har internationella kunder, och därför behöver du behärska svenska och engelska väl i tal och skrift. Du behöver även ha goda datakunskaper, framför allt inom Office-paketet, för att kunna arbeta effektivt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Service & Kundtjänst
Underkategori
Reception
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.