Receptionist/Kundsupport för omgående behov

SW · Service & Kundtjänst · 21 dec

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet ifrån ett kundorienterat arbete och trivs i en tjänst där du blir företagets ansikte utåt? Vi på SW söker en receptionist till vårt kundföretag Zimmer Biomet med start omgående.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som receptionist fungerar du som spindeln i nätet på arbetsplatsen. På ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot besökare och kunder, svarar i telefon och på mail. I rollen ingår att ge intern service, vilket innebär beställning av kontorsmaterial, posthantering och att ansvara för de gemensamma utrymmena så som konferensrum och kök. Du kommer ha ett stort kontaktnät såväl internt som externt och där kommer din goda förmåga att kommunicera och koordinera väl till användning. Vid behov kommer du även supporta kundserviceavdelningen med att ta emot inkommande samtal och order ifrån företagets kunder och hantera frågor rörande leverans, order och företagets produkter.

Lämplig bakgrund
För att trivas på denna tjänst tror vi att du är professionell, utåtriktad och har en hög ansvarskänsla. Du har flerårig erfarenhet ifrån reception, kundsupport eller annat service- och kundrelaterat arbete och har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Då engelska är koncernspråk känner du dig trygg att använda det i både tal och skrift, övrigt språk är svenska.

Du har ett strukturerat arbetssätt och är lugn och kontrollerad i stressiga situationer. Du bemöter varje person på ett vänligt och trevligt sätt och din styrka ligger i service. Vidare är du en glad, prestigelös och positiv person sprider glädje och energi runt dig.

Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031- 333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!