Receptionist för långsiktigt uppdrag!

Om jobbet

Är du en person som brinner för att leverera bra service och bemötande? Är du dessutom på jakt efter ett jobb där du får arbeta under stort eget ansvar och med många bollar i luften? Ta då chansen redan idag och sök tjänsten som receptionist på Tuve Bygg!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tuve Byggs räkning en receptionist. Tuve Bygg håller till i nybyggda och fräscha lokaler i Sisjön/Mölndal där cirka 30 personer arbetar. I dagsläget finns ingen renodlad receptionist på kontoret och du får därmed snabbt en ansvarsfull roll i den dagliga driften av receptionen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tuve Byggs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tuve Bygg.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du arbeta med den dagliga driften av receptionen. I rollen kommer du att ha ett övergripande ansvar för att besökare och kunder får ett bra välkomnande till kontoret samt en positiv bild av Tuve Bygg som företag. Du får samtidigt en betydande roll för den interna personalen som arbetar på kontoret.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot besökare på kontoret
 • Ansvara för telefonväxeln
 • Ansvara för att reception, kök och konferensrum är iordningställda
 • Sköta beställningar av kontorsmaterial
Tjänsten passar dig som brinner för service och är prestigelös i samarbete med kollegor, kunder och besökare. Du trivs i en bred roll med flera ansvarsområden där du har många bollar i luften och tvekar samtidigt inte på att hugga i där det behövs. Tjänsten inleds med en introduktion av företag, kontoret samt rutinerna för receptionen.

Vi söker dig som
 • Har upp till fyra års tidigare erfarenhet av arbete med service
 • Talar samt skriver obehindrat på svenska för att kunna hantera kontakt med kunder, besökare, kollegor och leverantörer
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i eller ansvarat för en reception.

Som person är du förtroendeingivande och utstrålar trygghet. Du har en förmåga att arbeta bra med andra människor och agera lyhört samt uppmärksamt. Vidare trivs du med att på egen hand ta ansvar, strukturera och driva ditt arbete framåt och tvekar inte på att hugga i där det behövs. Som person ska du även vara noggrann och ha ett öga för detaljer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sisjön/Mölndal
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Tuve Bygg är ett företag som utför byggentreprenader huvudsakligen i Göteborgsregionen med angränsande kommuner. Företaget är moderbolag i Tuvegruppen, som omsätter över en miljard och har cirka 190 medarbetare. På kontoret i Sisjön/Mölndal sitter cirka 30 medarbetare.