Råvaruansvariga till Division Beläggning

Svevia · Teknik & Ingenjör · 11 dec

Om jobbet

Svevias avdelning Ballast producerar och säljer bergmaterialprodukter över hela Sverige. Gruppen för råvaruförsörjning ansvarar för tillståndsfrågor för Svevias verksamheter såsom täkt, kross, asfaltverk och återvinning. Vi söker nu två nya råvaruansvariga.

Tjänsten: Som råvaruansvarig arbetar du med tillstånd för Svevias verksamheter. Med utgångspunkt i underlagsmaterial, fältbesök samt gällande miljölagar och regler upprättar du ansökningshandlingar och ansvarar för verksamhetens nödvändiga tillstånd. Tjänsten innebär även att vara ett stöd för produktionen avseende miljöfrågor och att identifiera och utreda möjligheter till etablering av nya verksamheter. Tjänsten innefattar många kontaktytor med både myndigheter, privatpersoner och kollegor i företaget.

Vi söker två personer till vår råvarugrupp. En av tjänsterna är ett föräldravikariat med placering i Stockholm. För rätt person finns möjlighet till förlängning. Den andra tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm eller Göteborg, men även andra orter kan diskuteras. Som råvaruansvarig ingår du i en grupp med fem andra personer och rapporterar direkt till råvaruchefen.

Efterfrågade kompetenser: Vi söker dig som har naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot miljöskydd, geovetenskap eller motsvarande erfarenhet.

Du är duktig på att presentera och kommunicera information och argument på ett tydligt och kärnfullt sätt, skriver och rapporterar välstrukturerat och logiskt samt strukturerar information på ett begripligt sätt. Förmåga att analysera information och söka större förståelse för problem är meriterande. Vidare är det viktigt att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt, sätter klart definierade mål och arbetar strukturerat mot slutdatum och milstolpar, samtidigt som du har förmåga att anpassa dig till ändrade förhållanden. För oss är det viktigt att du står fast vid principer, visar integritet och upprätthåller etik och värderingar.

B-körkort och goda språkkunskaper i svenska är en nödvändighet.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Skicka in din ansökan senast 11 dec. För mer information om tjänsten kontakta råvaruchef Lennart Lindberg, tfn 072-558 96 28 alternativt HR-partner Sandra Stadelmann, tfn 08-764 23 19. Fackliga företrädare nås via vår växel 08-404 10 00.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.