Rådgivare till SEB i Göteborg

Om jobbet

Vill du arbeta med att skapa långsiktiga och givande relationer med både nya och befintliga kunder? Nu söker vi rådgivare till Telefonbanken med placering i Göteborg.

Det här är SEB
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Som relationsbank erbjuder SEB i Sverige och de baltiska länderna rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har verksamheten en stark inriktning på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företagskunder och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 16 000 anställda.

Telefonbanken är en enhet som ger personlig service till privat- och företagskunder dygnet runt. Telefonbanken finns i Göteborg, Stockholm och Sundsvall och möter drygt 2 500 000 kunder varje år genom telefon, sociala medier och mejl. Genom vår telemarketingverksamhet möter vi också kunderna proaktivt genom till exempel direktförsäljningskampanjer och mötesbokning.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med inkommande rådgivningssamtal kring kundernas hela ekonomi. Du kommer också att arbeta proaktivt med utvalda kunder. Som rådgivare i våra team får du omväxlande arbetsdagar där dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån din egen kompetens och din utveckling.

Vidareutbildningen sker inom teamen, vilket betyder att du både kommer lära av dina kollegor och bidra med dina egna kunskaper. I teamen finns stort utrymme för nytänkande, där nya idéer och utveckling uppmuntras.

Din profil
För att lyckas i din roll hos oss behöver du ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du har ett medfött öga för att se kundens behov, att upptäcka affärsmöjligheter och att skapa rätt lösningar åt både befintliga och nya kunder. Du behöver också tycka om utmaningar och stimuleras av att arbeta mot högt satta mål.

Önskade kvalifikationer:
  • Akademisk utbildning eller motsvarande, fördelaktigt inom ekonomi.
  • Erfarenhet från bank/finans eller kundservice.
Meriterande är också om du har SwedSec-licens.

Vi erbjuder
Hos oss blir du del av en kultur som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Rätt person får stora möjligheter till en spännande karriär, och vi planerar ständigt för framtida kompetensbehov genom att erbjuda värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Arbetstiderna är flexibla och förekommer under dagar, kvällar samt helger.

Om anställningen
Du kommer att erbjudas en anställning direkt hos SEB som i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Alla frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Startdatum är den 5 December.

Har du frågor om tjänsten?
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Adecco, Anja Wiaderny på tel: 0736-84 71 25.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel. 08-59898010.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Analys & Rådgivning
Bank & Finans
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.