Provrumstekniker

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kund räkning söker vi nu två provrumstekniker inom fordonsindustrin med start omgående. Dina arbetsuppgifter är att utveckla och förbättra dieselmotorer i olika fordon. Du kommer alltså montera in och ut motorer för bästa resultat för ett renare utsläpp. Du har ansvar för hela provrummet vilket innebär att du tar ansvar för alla prototyper samt partikelkörning och testkörningar för olika dieselmotorer.

Kravprofil:
  • Du har erfarenhet av en liknande bransch sedan tidigare.
  • Du har kännedom om dieselmotorer
  • God datavana
  • Grundläggande utbildning inom motormätning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
  • Ingenjörsutbildning inom området
  • Du gillar att ta en aktiv del i räkneövningar
Personliga egenskaper

Som person är du positiv, flexibel och serviceinriktad. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan ta självständiga beslut då du som provrumstekniker kommer att ansvara för de olika testerna i provrummet. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra i grupp. Du är engagerad, intresserad och noggrann som person då du alltid vill uppnå bästa resultat.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.