Promoter till Albert i Göteborg/Stockholm/Malmö

Om jobbet

Albert är ett start-upbolag som utvecklat en digital läxhjälpare inom matematik som ska hjälpa elever att lösa kluriga mattetal, precis varsomhelst och närsomhelst.

Under våren 2016 arbetades den slutgiltiga programvaran fram och i september lanserar vi den första versionen av applikationen. Uppmärksamheten i näringsliv och media har varit både stor och positiv. Nu är vi redo för att utmanas på riktigt - av användarna, det vill säga matteelever på högstadieskolor runt om i hela landet. Därför söker vi tillsammans med Oddwork en Promoter som ska visa skolor, elever och lärare vilket stöd Albert kan vara för just dem!

Om tjänsten som Promoter till Albert
I rollen som Promoter kommer du att resa till högstadieskolor runt om i landet för att på ett inspirerande och roligt sätt presentera och introducera Albert-appen. Dess målgrupp och potentiella användare är högstadieelever.

Sverige är ett avlångt land och högstadieskolorna är många, rollen som Promoter innebär därför en hel del resande. Du reser i team med andra promoters och självklart står Albert för rese- och boendekostnader. Vid starten av din anställning genomgår du en grundläggande introduktion och träffar hela teamet under en inspirerande kick-off. Du har löpande kontakt med dina kollegor och får support från din närmsta chef. Tillsammans utformar ni ett arbetsschema anpassat efter såväl din tillgänglighet som bolagets önskemål. Du blir del av ett drivet och engagerat start-upbolag där alla arbetar för att göra sitt bästa varje dag!

Vi söker dig som...

... behöver en extra sysselsättning vid sidan av annan aktivitet, exempelvis studier. Du är en energisk, prestigelös och ansvarsfull person som med social förmåga tar dig an vilken ny situation som helst! Du tänker positivt, agerar lösningsorienterat och är en typisk lagspelare. Albert profilerar sig inte som ett företag som säljer en produkt utan som en kompis som stöttar elever, lärare och kanske även elevers föräldrar med kluriga matematiska frågor. Det är viktigt att du kan identifiera dig med detta och är en individ som eleverna kan och vill se upp till.

I rollen som Promoter krävs det att du är flexibel och inte ser saker som problem utan som spännande utmaningar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn och/eller ungdomar samt har vana av sammanhang som inkluderar presentationer och event. Det är även positivt om du har B-körkort.

Vad Albert erbjuder dig
Du erbjuds en spännande tjänst och för rätt talang finns det goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. Albert befinner sig i en stark expansionsfas och vill ha ett härligt gäng som brinner för Albert på plats från start - du är varmt välkommen!

START: Omgående

PLATS: Göteborg/Stockholm/Malmö

OMFATTNING: Extra

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Cecilia Eriksson, cecilia@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-28

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget