PROMOTER FOR ULTIMATE EARS GÖTEBORG

Agenthuset Nordic · Marknadsföring · Sista dagen!

Om jobbet

Diggar du musik och kan tänka dig att ett roligt deltidsjobb under jul?

Ultimate Ears är ett varumärke tillhörande Logitech som levererar några av de bästa bluetooth högtalarna på marknaden.

Agenthuset Nordic söker nu promotors i Göteborg, som vill jobba med dessa spännande och innovativa produkter. Du kommer få jobba med en ledande tillverkare av högtalare och har möjlighet att bygga upp ditt CV med ett internatonellt varumärke. Och inte minst, en rolig och spännande arbetsdag.

Ultimate Ears produkter har många finesser och det önskar vi också från våra promoters. Du är positiv och utåtriktad mot kunder, har intresse för sälj samtidigt som du kan arbeta målinriktat, självständigt och ta ansvar.

Vi söker personer som tycker om att prata, ta kontakt med människor och som kan promota produkterna med glöd och engagemang. Vi ser att gärna att du är en student och vill skaffa dig erfarenhet samtidigt som du tjänar extra pengar. Har du erfaranhet från liknande arbetsuppgifter är det en merit men inget krav, vi lägger störst vikt vid de personliga egenskaperna.

Ultimate Ears har en fräsch, kul och innovativ profil och vi letar efter personer som matchar med varumärket och kan förmedla detta vidare till kunder.

Låter det som något för dig? Tveka inte att sända in din ansökan direkt!
Urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Säsongsjobb
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Marknadsföring
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget