Projektutvecklare – Nya Hem Göteborg

Skanska · Bygg & Hantverk · 6 nov

Om jobbet

Välkommen till Dockan - ett grönt och hållbart kvarter på Lindholmen!

Vi söker en projektutvecklare till Bostadsprojektet Dockan på Lindholmen med bland annat ett 16-våningar högt miljöcertifierat bostadshus. Projektet har precis byggstartat och ditt första uppdrag hos oss blir att ta över härifrån och driva projektet i mål.

Det är du som projektutvecklare som får det att hända

Det här är jobbet för dig som vill ta ett stort ansvar för att leda och hålla ihop Nya Hems bostadsprojekt. Du driver samtliga delar mot mål, från ett tidigt skede till överlämnande åt kund.

Som projektutvecklare får du:
  • Driva, utveckla och leda projekt i Göteborgsområdet, projektansvar från tidigt skede, t ex detaljplanearbete, till färdigt område
  • Ansvara för kontakter med kommuner, konsulter och entreprenörer
  • Kontinuerligt stämma av projektbudget och kostnadsprognoser
  • Tidsplanering och projektering ur ett byggherreperspektiv
  • Driva och utveckla processer och arbetssätt så att nästa projekt blir ännu bättre
  • Leda upphandling av konsulter och TE-entreprenör
Har du erfarenhet av byggledning eller produktion?

Då projektet Dockan är under produktion söker vi dig som har erfarenhet av produktion och/eller byggledning. En framgångsrik projektutvecklare kan få ihop helheten i långa processer med många inblandade aktörer. Kvalitet, miljöpåverkan och säkerhet är parametrar som vi aldrig kan tumma på.

Vi vill att du är högskole-/civilingenjör med inriktning byggteknik, samhällsbyggnad eller fastighetsekonomi och att du har arbetat med projektutveckling ett par år eller längre.

Hör av dig till oss!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Jensen, Marknadsområdeschef, på Nya Hem Göteborg, 010-448 33 60.

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och personliga brev. Urvalet sker löpande så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 6 november.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Projektledare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.