Projektsamordnare inom el

Om jobbet

Har du kunskaper inom el och är intresserad av projektledning? Vi söker för kunds räkning en projektsamordnare till ett kommunalt bolag i Göteborg.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektsamordnare inom el kommer du att bli en del av en projekt- och planeringsgrupp på ett kommunalt bolag bestående av cirka 100 medarbetare. Projekt- och planeringsgruppen leder olika projekt inom organisationen i form av till exempel arbetsfördelning, planering, budgetering, kalkylering, CAD, materialbeställning, lagerkontroller, sammanställning och rapportering.

I din roll som projektsamordnare avlastar du befintliga projektledare i deras arbete. Detta innebär varierande arbetsuppgifter där du är med i flera delar och då framför allt inom projekten som rör el. Exempel på projekt är: installationer och driftsättning av kvarnar och pumpar, CAD-projektering, byte av högspänningsställverk, uppdatering av ventilation- och sprinklersystem.

Största delen av arbetet sker på bolagets kontor men också arbete runt om i Göteborg kan förekomma, vi ser därför att du har körkort. Du har kommunicerar dagligen med projektledare, elektriker, montörer och leverantörer.

Din profil

Är du vår kunds nästa projektsamordnare?

För att vara aktuell ser vi att du:
  • Har en bakgrund inom el (gymnasium, YH/KY, högskola och/eller erfarenhet).
  • Har körkort B.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskaper inom CAD.
  • Har ett intresse för miljö och hållbarhet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då det är det som avgör dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är driven och kan hantera flera bollar i luften. Du har ett sinne för att se helheten i arbetsuppgifter och gillar problemlösning. Du är inte rädd för att ställa frågor och gillar att samarbeta med flera olika personer och att ta ansvar. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Villkor

Start: Januari 2017
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare, 07.00-15.30 med flex
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Haugland Persson, 0735168990

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Vår kund är ett kommunalt bolag inom vatten som varje dag ser till att invånarna har rent vatten. Här arbetar idag cirka 100 personer. För dig som vill arbeta med projektsamordning och så småningom projektledning är ett detta en perfekt tjänst. Du kommer lära dig mycket om projekts olika delar samt utveckla dina elkunskaper.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.