PROJEKTLEDARE TILL IDNET

Om jobbet

Sverige - Göteborg

Idnet är ett IT-företag som skapar effektiv logistik i butik och lager. Företagets mål är att ge sina kunder moderna och framtidssäkrade logistiklösningar med förbättrade arbetsrutiner, ökad lönsamhet och bättre ergonomi som följd. Då företaget är inne i en expansiv fas söker de nu en projektledare till sitt team i Göteborg.

Om Tjänsten:
Som projektledare hos Idnet kommer du att ansvara för flera projekt samtidigt, stora som små. Vi söker dig som trivs med att vara delaktig i hela projektfasen - från uppstart och kravställningar till implementering av den nya lösningen, både när det kommer till mjuk- och hårdvara.

I denna tjänst kommer du att vara ansvarig för koordineringen av projektet men även att det följer Idnets kvalitetskrav gällande leverans, både internt och externt. Tjänsten innefattar även uppföljning av förbrukad tid och projektbudget, vilket ska rapporteras och dokumenteras enligt projektplanen.

Du kommer att få en rådgivande funktion där du förutom att sätta igång och slutföra projekt kommer att vara delaktig i budget och fakturering. För att snabbt komma in i rollen krävs det att du har en teknisk förståelse och tycker om att arbeta processinriktat, där vikten av dokumentation är tydlig i din arbetsplanering. Du förstår betydelsen av en tät budgetuppföljning och har lätt för att se nya uppdragsmöjligheter hos kunderna.

Kravprofil:
  • Du har Högskoleutbildning/ alt KY-utbildning inom IT eller Logistik
  • Du har några års erfarenhet från projektledning inom större leverans- och implementationsprojekt
  • Du behöver ha goda kunskaper av Office-paketet, såsom Excel/powerpoint och MS projekt
  • Det är meriterande om du har arbetat med kombinationen IT och logistik
  • Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med WMS-relaterade produkter, lagerstyrningslösningar, samt mobil lösningar som Voice Picking eller handdatorer
Personlighet:
Vi söker dig som ser sig själv som driven, nyfiken och som har god kommunikativ förmåga både skriftligt, muntligt och visuellt. Du tycker om att arbeta i team och ta eget ansvar för att leverera hög kundnöjdhet. Vi tror att du kommer passa i denna tjänst om du är duktig på nätverksbyggande och relationsskapande. Struktur och team-building är viktiga verktyg i arbetet.

Om Företaget:
På Idnet blir du en del av ett dynamiskt team med trygg kultur. Här sätter vi personerna först och låter dem växa och utvecklas i sin egen takt. Vi tror inte på misslyckanden, utan på lärdomar, vilket medför att våra team vågar ta stort eget ansvar och testa nya vägar. Vi vill utöka vår verksamhet med människor som vill växa med oss och ha kul med oss på vägen.

Vi är ca 35 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg. För att säkerställa våra leveranser och att vi ger den bästa kundupplevelsen arbetar vi aktivt med kvalitets- och hållbarhetsfrågor. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och arbetar mot målet att blir Sverige bästa IT-arbetsgivare år 2020.

Du kommer att utgå från Idnets kontor i Göteborg, men resor både i Sverige och Norge är regelbundet förekommande. Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter ca 6 månader finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Kontaktperson:
Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Johanna Norman på johanna.norman@sigma.se eller på 070-2185546.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var