Projektledare till Dragster i Göteborg

Om jobbet

Visst gör vi allt det där som en reklambyrå gör?

Yes. Inga konstigheter. Här gör vi varumärkesarbeten, profileringar och kanaloberoende kampanjer. Omfånget gäller både traditionella reklamlösningar, event och digitala produktioner. Självklart täcker vi även PR och sociala medier. Som sagt, du kommer långt med Dragster. Och skulle det behövas lite extra kraft, aktiverar vi vårt stora kontaktnät för att stärka upp! Vi utvecklas och växer, därför söker vi nu tillsammans med Oddwork en vass och ödmjuk Projektledare!

Om tjänsten som Projektledare hos Dragster
Som Projektledare hos Dragster arbetar du både strategiskt och operativt med att skapa och leverera nytänkande projekt och koncept anpassade efter vad bolagets samarbetspartners behöver. Bolaget jobbar med många olika typer av projekt som alla har med marknadsföring, reklam och PR att göra och som i slutändan är väldigt "hands on". Som Projektledare bär du det övergripande ansvaret för dina kunder och driver deras projekt samtidigt som du också drar in nya. Det är en kommunikativ roll som innebär att planera, informera, koordinera och följa upp projekt både för den interna verksamheten och för leverans till kund.

Du jobbar som spindeln i nätet utifrån ett helikopterperspektiv och är både planerande och praktisk i ditt arbete. Som Projektledare är du en innovativ och operativ kreatör som vill vara med och utveckla såväl Dragster som dess samarbetspartners!

Vi söker dig som...
... är en skarp, socialt begåvad, stresstålig som kan ha många bollar i luften samtidigt och representativ person med tidigare erfarenhet av Projektledarrollen. Du är kommunikativ, prestigelös och sätter liksom Dragster laget framför jaget. Vi ser att du tidigare arbetat med och trivs med personalansvar där du utvecklar och leder arbetsgruppen till att uppnå uppsatta mål då det är en stor del av din vardag på Dragster!

Med driv, energi och ett stort intresse för branschen ser vi att du kommer in och levererar från start. Du trivs i rollen där du behöver tänka strategiskt, agera operativt och följa upp administrativt. Utöver detta hanterar du såväl engelska som svenska på professionell nivå i både tal och skrift. Vi ser positivt på om du har ett kontaktnät inom branschen.

Vad Dragster erbjuder dig
Dragster erbjuder dig en nyckelroll i verksamheten och vill att du och bolaget ska växa och utvecklas ihop. Det är ett affärsdrivet bolag med härlig arbetsmiljö och kultur - vi menar, vem vill inte ha sin kontorsplats på en båt?! Som Projektledare kommer du arbeta heltid med fast lön. Läs mer om Dragster här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Emma Kavsjö, emma@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-10-28

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget