Projektledare som vill ta nästa steg i karriären till Capana!

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet av kundprojektledning och är en skicklig kommunikatör? Tycker du dessutom det är viktigt med ledarskap och har en teknisk bakgrund? Då kan rollen som Head of Service Delivery på Capana vara helt rätt för dig. Tjänsten innefattar stort ansvar och du kommer leda ett team som levererar projekt och supporttjänster till Capanas kunder och partners. Ansök redan idag då rekrytering sker löpande!

Information om uppdraget

Capana är verksamma inom Revenue Management och, Business Intelligence där respektive verksamhet är organiserat i separata affärsområden. I rollen som Head of Service Delivery så kommer du att arbeta inom Revenue Management och vara del av ledningsgruppen för affärsområdet. Capana är ett erkänt företag inom det som kallas Wholesale Billing and Settlement och har sitt primära fokus inom telekom där man arbetar med många välkända telekomoperatörer både i Sverige och i övriga delar av världen. I rollen som Head of Service Delivery får du möjlighet att skapa ett nätverk med de mest framgångsrika inom branschen och skapa en gedigen erfarenhet på en spännande marknad som står inför stora förändringar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capanas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Capana.

Arbetsuppgifter

Som Head of Service Delivery kommer du ansvara för drift och utveckling av serviceverksamheten. Du kommer även ansvara för kundtillfredsställelse och ha det övergripande ansvaret för all typ av tjänsteleverans. De dagliga arbetsuppgifterna innefattar resursplanering, resursallokering och en stor delaktighet i det operationella arbetet gentemot Capanas kunder och partners. Stor vikt läggs på din förmåga att coacha, stötta och driva leveransteamet samt genomförandet av kundprojekt och i arbetet med att supportera befintlig kundbas.

Utöver ovanstående uppgifter så kommer du också ansvara för diverse uppgifter direkt relaterade till din roll som linjechef såsom medarbetarsamtal, lönesättning mm.

Vi söker dig som

Exempelvis kan du ha studerat IT, Industriell ekonomi, elektro, systemvetenskap eller informatik och kanske har du arbetat som konsultchef, alternativt varit teamleader och ser detta som nästa steg i din karriär.

Krav:
  • Utbildning inom IT/teknik
  • Certifiering inom projektledning (PRINCE2, PROPS-C eller liknande)
  • 3-5 års erfarenhet inom IT och Telecom
  • 3-5 års erfarenhet av kundprojektledning
  • Du talar och skriver flytande engelska då detta krävs i kommunikation såväl internt som med Capanas kunder och partners.
Som person är du ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt då rollen består av utmaningar i form av planering och prioritering. Du har förmågan att vara självgående och kan ta dig an egna projekt samtidigt som du värdesätter bra relationer med dina kollegor. Vi ser även att du har ett stort intresse av att leda och utveckla personal då rollen som Head of Service Delivery kräver stort ansvar och ledarskapsförmåga.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

KONTAKT: Recruitment Consultant, Philip Arcangioli.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Capana är ett IT- och managementföretag, verksamt inom telekombranschen, som fokuserar på business intelligence, Revenue Management och IT-drift. De är globalt en av de främsta aktörerna inom sitt område och värdesätter ett nära samarbete med sina kunder, där de levererar kvalitetslösningar utifrån just kundens eget behov. Capana är verksamt över hela världen och jobbar med välkända bolag.