Projektledare söker till expansivt mjukvaruföretag!

Om jobbet

OM FÖRETAGET

För kunds räkning söker vi nu en projektledare med sinne för analys och koordinering. Företaget verkar inom mjukvarubranschen som erbjuder helhetslösningar för kassa- och betalningssystem. Företaget är verksamma i hela Norden med kontor i Sverige och Danmark. Arbetsplatsen är belägen på Lindholmen i ljusa och öppna lokaler.

OM TJÄNSTEN

Som projektledare kommer du att arbeta med varierande uppgifter och rapportera till CEO. I första hand är det införandet av en strategiplan för företagets koncern som du kommer att driva och fungera som länken mellan företagets samtliga avdelningar (ledning, sälj, administration, projektledning, kundtjänst).

Du kommer att driva och följa projekt löpande med stöd från CEO. Detta innebär administration i Projectplace, analysera, stötta projektdeltagare från varje avdelning samt uppföljning och rapportering till CEO. Du kommer att ha både en koordinerande och supporterande roll där det är viktigt att du är självgående. På sikt kommer du även vara involverad i externa projekt.

Detta är en ny tjänst på företaget vilket innebär att du kommer att vara med i ett tidigt skede och det finns goda möjligheter till utveckling.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll är du ansvarstagande, kommunikativ och driven. Du bör ha god analytisk och strukturell förmåga för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är en lösningsorienterad person med en positiv inställning. Vidare är du duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete.

Du tycker om att arbeta administrativt med dokumentering och är noggrann i ditt arbete. Du är flexibel, prestigelös och trivs med att arbeta i ett högt tempo och under stort eget ansvar.

VAD KAN DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete, gärna i en fartfylld miljö. Gymnasieutbildning är ett krav samt någon form av vidareutbildning är meriterande, inom till exempel ekonomi eller projektledning. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och
Excel. För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i en entreprenöriell miljö och ha en god social förmåga. Du bör ha ett nyfiket sinne och kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, rekrytering

Placering: Göteborg, Lindholmen

Har du frågor om
tjänsten, ring 031-320 33 01 eller skicka in din ansökan direkt till vedrana@ryskaposten.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Ryska Posten Bemanning Väst, 031 320 33 00

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och lösningsorienterade människor.

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och Ryska Posten Bemanning finns därför tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och har även möjlighet att snabbt ta fram passande kandidater för längre uppdrag.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var