Projektledare Operations

Om jobbet

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar.

Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Farsta, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har 150 anställda. För mer information om företaget, besök vår webbsida www.nordicwater.com

Projektledare Operations

Göteborg

Nordic Water söker en projektledare inom Operations till vårt huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att själv påverka arbetssätt och rutiner. I rollen lämnas utrymme för utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.

Som projektledare på Nordic Water ser du till att leverans kan ske enligt ordererkännande (specifikation, tid och kostnad), samt säkerställer att leveransen sker enligt slutgiltig överenskommelse. Du ansvarar för genomförande av order och projekt.

I tjänsten ingår att initiera och övervaka inköp, produktion, dokumentation, transporter, installation samt konstruktion vid anpassning av våra produkter. Du förhandlar vid behov fram bra leveranstider och priser och ser till att direktiv som CE, ATEX och UL följs. I din roll ingår även teknisk genomgång och besiktning av utrustning före leverans. Sedvanlig projektadministration med kontinuerlig uppdatering av projektplan och kalkyl samt avvikelserapportering och efterkalkyl tillkommer också.

Du kommer att leda större projekt för samtliga avdelningar inom Operations i Farsta, Mariestad, Klippan och Göteborg. Du kommer även att driva arbetet med att utveckla företagets gemensamma processer och rutiner för projektledning.

Tjänsten innebär ca två resdagar per vecka, framförallt till våra andra kontor (projektledning) och till de verkstäder vi anlitar (kvalitetssäkring/slutbesiktning).

Utbildning och erfarenhet
  • Du har teknisk utbildning på högskolenivå
  • Du har erfarenhet från kommersiell projektverksamhet, gärna internationellt
  • Du har goda kunskaper i svenska, engelska och gärna ytterligare något språk
  • Erfarenhet av framtagning/tillverkning av större plåt- och plastkonstruktioner är ett plus
  • Erfarenhet av att göra affärer och förhandla är meriterande
Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och självständig med förmåga att prioritera och komma till avslut. Vi tror också att du är lösningsorienterad och bra på att kommunicera.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Inken Faber, Operations Manager, 0705 37 05 53. Skicka din ansökan via länken snarast, då urval sker löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget