Projektledare med cms i bagaget till kommunikationsbyrå

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Är du en utpräglad teamplayer med hög social kompetens och erfarenhet inom projektledning? I rollen som Project Manager på den internationella kommunikationsbyrån DigitasLBi erbjuds du en arbetsplats med högt i tak och kontinuerlig utveckling genom mentorskap från mer seniora kollegor. Du kommer att ansvara för projekt från start till slut och sköta kontaktytorna såväl internt som externt. För dig som besitter hög ambition, driv att bli grym inom projektledning och som trivs med problemlösning högt som lågt, kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för DigitasLBIs räkning en driven projektledare som arbetar strukturerat men med hög flexibilitet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Digitas bis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos DigitasLBI. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på DigitasLBI kommer du att leda projekt av varierande karaktär. I rollen ges du stort ansvar och förtroende där du genom dina ledaregenskaper driver projekten framåt tillsammans med ditt projektteam bestående av personer inom UX, Social Media, Tech, Strategy och Creative med fler. Genom att länka samman gruppen utifrån kundens behov tar ni er an uppgiften och ser till att driva den i mål. Utöver att leda gruppen samordnar du administrativa delar så som offerter, uppföljning, resursbokning med mera. Då ansvaret ligger på de 15 olika projektledarna ges möjlighet till flexibla arbetstider med viss möjlighet till arbete hemifrån.

I rollen som Projekt Manager på DigitasLBI kommer du exempelvis att:
Du kommer till exempel att:
 • Driva projekt av varierande karaktär framåt och säkerställa hög kvalitet i utförandet.
 • Leda projekt och ditt team mot högt uppsatta resultat.
 • Arbeta administrativt med b.la intern dokumentation, resursbokning och uppföljning.
Tjänsten passar dig som är strukturerad och organiserad då du behöver kunna styra upp flera saker samtidigt. Trots stor variation och flexibilitet i rollen lyckas du bibehålla de strukturer du satt upp samtidigt som du tar dig an problem längs vägen. Vi ser även att du besitter goda erfarenheter inom projektledning tillsammans med din sociala kompetens och ledaregenskaper.

Vi söker dig som
 • Har förståelse för CMS och dess innehåll.
 • Har mellan 2-5 års erfarenhet inom projektledning.
 • Talar och skriver engelska samt svenska obehindrat.
Det är meriterande om du....
 • Har tidigare erfarenhet av utrullningar och lanseringar.
 • Har arbetat inom branschen tidigare.
Som person får du saker och hända. Din ambition att överträffa förväntningar tillsammans med ditt intresse för teknik får dig att gå ett steg längre. Du trivs i en roll med många kontaktytor där du får arbeta kreativt tillsammans med ett team i en härlig företagskultur.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Projektledare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

DigitasLBi är en internationell kommunikationsbyrå som hjälper företag att navigera i den digitala världen. De är experter inom varumärkesutveckling och vill hjälpa företag och varumärken att ta klivet in i den digitala världen. DigitasLBi ligger bland annat bakom reklamer åt Volvo, SAS Swedbank och IKEA och har över 6000 anställda världen över. Kontoret i Göteborg har 80 anställda men vill nu utöka med fler, är du nästa person att ta klivet in i detta häftiga företag?