Projektledare inom IT till internationellt företag

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Har du IT utbildning och några års erfarenhet av att leda projekt mot externa kunder? Är du en kommunikativ person som tycker om utmaningar och brinner för kundkontakt? Då kan rollen som projektledare vara helt rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Projektledare. Vår kund är ett framgångsrikt teknikkonsultbolag som bedriver sin verksamhet över tre kontinenter. Den aktuella avdelningen arbetar med att utveckla interaktiva utbildningslösningar. Kontoret finns beläget i Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att medverka i flera parallella projekt där du ansvarar för hela genomförandeprocessen, från uppstart och planering till färdigt projekt. Där stort fokus kommer vara att agera som en länk mellan kund och utvecklingsteamet, i form av att ta in kundens behov och kravställning och omsätta detta i praktiken i projektform. Du kommer även ha kontinuerligt lednings och utvecklingsansvar av operativa system. Teamet som du kommer ingå i har lång erfarenhet inom teknikinformation, utbildningslösningar, projektledning, konfigurationsledning och dokumentledning i olika industriprojekt. Du kommer få introduktion och vägledning av en senior projektledare, både vid uppstart och under arbetets gång.

Du kommer till exempel att:
 • Leda och följa upp projekt
 • Ansvara för budget
 • Hantera dokumentation gällande projekten
Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har utbildning inom IT
 • Har 1-3 års erfarenhet av projektledning
 • Du talar och skriver flytande engelska då arbetsuppgifterna sker på detta språk
Det är meriterande om du har:

* Kunskaper kring webbaserad programmering

Som person är du kommunikativ och har erfarenhet av att hantera många olika kontaktytor, då det är en otroligt viktig del av denna tjänst. Du ska ha tidigare erfarenhet av projektledning och trivas i en ansvarsfull roll. Vi ser att du strukturerad i ditt arbetssätt då rollen består av utmaningar i form av planering och prioritering. Du har förmågan att vara självgående och kan ta dig an egna projekt samtidigt som du värdesätter bra relationer med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Projektledare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund är ett framgångsrikt teknikkonsultbolag med lång erfarenhet från olika branscher och discipliner. De bedriver idag sin verksamhet över tre kontinenter och den aktuella avdelningen utvecklar tekniska informationslösningar för avancerade produkter utmed hela utvecklingskedjan.