Projektledare inom inköp sökes till globalt fordonsföretag!

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta i projektform? Har du erfarenhet av att arbeta i SAP och med inköp? Då är tjänsten som projektledare inom inköp rätt tjänst för dig

Om tjänsten
Vårt kundföretag är verksamma inom fordonsindustrin och är en av de stora aktörerna i branschen. De söker nu en projektledare inom inköp som kommer arbeta med att hjälpa inköpsavdelningen komma igång med att beställa sina orders i SAP. Du kommer verka som en stödfunktion och utbilda deras personal i hur man gör inköp från SAP och behöver därför ha en god kunskap av SAP och projektledning.

Om dig
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare och ha en mycket god erfarenhet av SAP. För att du ska trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av tillverkningsindustri för att kunna förstå vad som krävs för inköpsavdelningen.

Viktigt för tjänsten är:
  • erfarenhet av projektledning
  • erfarenhet av SAP implementerings projekt
  • erfarenhet av inköp
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som projektledare är ett konsultuppdrag med tillsättning 16 oktober. Projektet kommer pågå fram till årsskiftet. Som konsult kommer du få en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Matthiasson på 031 - 725 45 44.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ida Matthiasson, 0317254544

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.