Projektledare för tekniska säkerhetslösningar

Om jobbet

Om företaget

Nokas är en ledande säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark som levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Som totalleverantör omfattar erbjudandet allt från säkerhetstjänster och tekniska säkerhetslösningar till industri- och säkerhetsbevakning samt värde- och kontanthantering.

Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Arbetsuppgifter

Har det blivit dags att ta nästa steg i karriären och bli projektledare eller arbetar du med projekt idag men vill vidare till en ny organisation? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig! I rollen som projektledare på Nokas teknik får du arbeta från ax till limpa med helhetsansvar för olika projekt samt ingå i ett härligt gäng av kollegor.

I rollen kommer du att:
  • Projektera fram underlag och sätta en planering
  • Ansvara för upphandling av underentreprenörer
  • Genomföra kontinuerlig koordinering och uppföljning
  • Ansvara för samordning/arbetsledning av egna tekniker och entreprenörer
  • Genomföra ÄTA-hantering
  • Arbeta med ekonomisk uppföljning, avslut och dokumentation
Du kommer att projektleda och samordna projekten i nära kontakt med beställare och slutkund samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdragen. Du kommer att jobba under en projektchef och ingå i ett team ihop med tre andra projektledare.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av svagströmsinstallationer, antingen som entreprenör eller projektör samt vana av att upphandla och projektleda installationsentreprenader. Vidare har du kunskap om kalkylering och ekonomiuppföljning.

Det är även meriterande om du har kunskap om/eller erfarenhet av entreprenadjuridik, ledarskap, installation av säkerhetssystem samt CAD.

Personliga egenskaper

Du planerar och driver både ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du alltid levererar resultat enligt tidsplan och uppsatta mål. Att arbeta strukturerat, med hög noggrannhet samt kvalitet är en självklarhet för dig. Vidare är du duktig på att samarbeta och vill bidra till teamets framgångar.

Hos Nokas genomsyras verksamheten av ett högt engagemang och nyfikenhet, där servicekänsla och kundernas önskemål är i fokus. Du kommer att bli del av en växande organisation där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet gentemot varandra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning (provanställning om 6 månader tillämpas)/Heltid/Göteborg

I den här rekryteringen samarbetar Nokas med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Söderlund på telefon: 0722-54 13 09

Tillträdesdag

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta

Ring Kajsa Söderlund, 0722-541309

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.