Projektledare för specialdesignade vindsvåningar

Om jobbet

Kan du projektleda byggproduktioner och vill ta chansen att jobba med specialdesignade vindsvåningar? SBT Göteborg rekryterar en Projektledare!

Här finns möjligheten för dig som arbetat som arbetsledare, projektledare eller entreprenadingenjör inom byggbranschen att få vara delaktig från första tanke till färdigställande av lägenhets- och vindsbyggnationer. SBT Construction AB söker en erfaren entreprenadingenjör som vill anta utmaningen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att få arbeta i ett kraftigt växande företag som har en egen nisch på marknaden. Trivs du i en flexibel och snabbrörlig roll där du blir delaktig från första tanke till färdigställande produktion är detta rätt tjänst för dig. SBT är ett familjevänligt och enat företag där det finns möjlighet att anpassa rollen efter dina kompetenser och styrkor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet är mycket varierande och innehåller både administrativa arbetsuppgifter samt mycket kontakt med kunder, underentreprenörer, projektörer, fastighetsägor och platschefer på våra byggarbetsplatser.
  • Du kommer att arbeta med projektledning i projekt där SBT är både beställare och entreprenör. Det innebär att leda och delta i arbetet att ta fram arbetsbeskrivningar, budget samt handla upp material och underentreprenörer i produktionen.
  • SBT har projekteringen, produktion och försäljning inhouse vilket gör att man arbetar tätt med byggprojektets alla delar.
  • Under projekteringen kommer du att leda och delta i hela processen i form av projekteringsledare och projektör. Du kommer ta fram förfrågningsunderlag, materialspecifikationer, kalkyl och budget i samarbete med platschef, projektörer och försäljningschef.
  • Under produktionen kommer du bistå platschefen tekniska lösningar, inköp av material och upphandlingar av underentreprenader. Du kommer också att bistå platschef i kommunikationen med beställaren.
  • Under försäljningsprocessen kommer du bistå försäljningschefen med materialspecifikationer, tekniska frågor samt kontakt med kunder.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att sitta i SBTs nyrenoverade lokaler vid Packhuskajen med utsikt över Göteborg. Idag är det 11 personer som jobbar på kontoret. Tjänsten är på dagtid och heltid. Detta är en rekrytering där du blir direkt anställd av SBT.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av byggproduktion där du arbetat som arbetsledare, platschef eller entreprenadingenjör. Du har i ditt arbete fått god kännedom om byggprocessen och är van att ha många kontaktytor. Du har känsla för projektering och kan lätt se vad som funkar i byggproduktioner. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning som byggingenjör, entreprenadingenjör eller liknande.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta i affärssystem. Du kommunicerar bra på svenska och engelska både i tal och skrift. I tjänsten kommer du att besöka byggproduktionerna så du behöver ha körkort.

Som person är du affärsmässig, flexibel och lyhörd inför andras behov under projektens gång. Du kommer att ha många kontaktytor så det är viktigt att du är serviceinriktad, kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Vidare är du organiserad och har en god förmåga att prioritera mellan uppgifter samt ha koll och dokumentera avvikelser och förändringar som sker under projektens gång. Du är en problemlösare som har lätt för att arbeta självständigt som i team.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Liza Andersson, 031-7612223

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.