Projektledare badhus

Om jobbet

NCC satsar på badhus och är Sveriges ledande entreprenör inom området. NCC Badhus är en stab med tre medarbetare och fungerar som stöd till producerande avdelningar.

Här är dina nya utmaningar
Som projektledare bevakar och säkerställer du att badhusprojekten byggs i enlighet med NCCs koncept för badhusbyggnation och fungerar som stöd för den lokala avdelningen i badspecifika frågor. Du verkar aktivt för att utveckla NCCs koncept och tekniska plattform för badhusbyggnation.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att delta i projektutveckling, anbudsskeden och stötta i projektering. Erfarenhetsöverföring mellan koncernens producerande enheter är en viktig funktion, varför du deltar aktivt även i produktionsfrågor. I ditt arbete hos oss får du förmånen att följa projekten från idé och fram till projektets färdigställande och garantitid.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet från byggbranschen. Du har teknisk kompetens och gärna erfarenhet av projektering.

Du har hög social kompetens, är nyfiken och gillar att skapa och upprättahålla goda relationer. Du är engagerad, ordningsam, självgående och drivs av utmaningar och resultat.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, Stockholm eller Malmö eller enligt överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort krävs.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Wångsell, Affärsansvarig Badhus, på telefon 0706-52 90 30. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 31 oktober 2016.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Projektledare
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.