Projektledare

Om jobbet

Som Projektledare på Västfastigheter tillhör du Projektenhet Göteborg där den stora volymen utgörs av Sahlgrenska Sjukhuset, Mölndals Sjukhus och Östra Sjukhuset. I rollen kommer du att i första hand ta ansvar för större investeringsprojekt inom projektenhet Göteborg och då också stå som Västfastigheters ombud i dessa. Flera stora investeringsbeslut har fattats och skall genomföras i närtid, ett av dem som du kommer att ansvara för är byggnation av ny kvinnoklinik, Sahlgrenska Universitetssjukhuset Östra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden:
  • fungera som byggherre- samt beställarombud
  • ansvara för projektet gentemot hyresgäster och förvaltare under projekterings- samt genomförandefas och fram till överlämning
  • ansvara för upphandling/avrop av konsulter och entreprenörer samt säkerställa leverans
  • säkerställa att projektet följer mål avseende ekonomi, tid, kvalitet, energi och miljö
  • kontakt med myndigheter och ansvar för att tillstånd erhålls och krav efterföljs
  • leda och utveckla samarbete internt som externt
Du rapporterar till projektets styrgrupp och samverkar med arbetsgrupper bestående av både dem som skall verka i byggnaderna och specialister i branschen.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att leda fastighetsprojekt i befattningar som projektledare, projektchef, projektutvecklare eller liknande. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av att självständigt driva och leda stora projekt samt god erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning och uppföljning.

Som person är du självgående, beslutsam, stabil och bra på att planera och organisera. Du har ett stort intresse för fastigheter och byggprojekt och har genom dina år i branschen skaffat dig en god helhetsförståelse. Du har goda ledaregenskaper.

I de här rekryteringarna samarbetar Västfastigheter med Jerrie. Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev via www.jerrie.se. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer varför vill ha din ansökan snarast, dock absolut senast den 11 december. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Hörnestam, 076-338 76 46.

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Västfastigheter är en intern service- och förvaltande organisation tillika Västra Götalandsregionens lokalförsörjare och en av Västsveriges största fastighetsförvaltare. Västfastigheters äger, förvaltar och utvecklar fastigheter som inrymmer hälso- och sjukvård, muséer, naturbruksskolor, folkhögskolor samt Göteborgs botaniska trädgård. Man erbjuder en helhetslösning och tar hand om drift, service och konstutsmyckning.

Västfastigheters uppdrag är att med kunskap om kundernas behov aktivt stödja Västra Götalandsregionens verksamheter med ändamålsenliga lokaler, god miljö och service samt effektivt förvalta och utveckla Västra Götalandsregionens fastigheter.

De närmaste åren står Västfastigheter inför en ökad investeringsvolym och ett stort rekryteringsbehov i en bransch med snabb teknisk utveckling.

Läs mer på www.vastfastigheter.se