Om jobbet

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar.

Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Farsta, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har 150 anställda. För mer information om företaget, besök vår webbsida www.nordicwater.com

Nordic Water söker en

Projektledare

för produktområde Zickert Göteborg

Vi erbjuder en tjänst med stora möjligheter att själv påverka arbetssätt och rutiner, och det lämnar stort utrymme för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i företagets projektgrupp och ansvara för projekt inom produktområde Zickert. Som projektledare hanterar du flera projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning. Du kommer att arbeta självständigt med många kontaktytor, både mot kunder och internt.

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör:
  • Klarlägga order, säkerställa och ansvara för samt redovisa leveranstider, projektkostnader och specifikationsändringar
  • Leda och genomföra projektet enligt plan mot kund i samarbete med den övriga organisationen och våra verkstäder och leverantörer
  • Sammanställa dokumentation, besiktiga utrustnigen före leverans och i förekommande fall övervaka installationen.
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning, gärna från liknande verksamhet. Det är meriterande om du redan har fördjupade kunskaper av produktion eller tillverkning inom verkstadsindustrin. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande.

Du är en noggrann person med en positiv inställning och förmåga att självständigt ta ansvar för, och lösa komplexa uppgifter. Det är nödvändigt att du har god samarbetsförmåga samt att du är beslutsam och vid behov kan fatta snabba beslut.

För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriteranade om du har erfarenhet av att arbeta i Pyramid, det affärssystem som vi använder.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Inken Faber

på telefon: 0705 37 05 53.

Skicka din ansökan via länken snarast, då urval sker löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget