PROJEKTLEDARE

Om jobbet

Balder fortsätter att växa och utvecklas.

Den viktigaste förklaringen till Balders positiva utveckling är alla fastighetsförvärv, investeringar och inte minst hela Balders organisation som förvaltar investeringar på bästa sätt. Tillsammans med våra aktieägare, finansiärer, kunder, leverantörer och samhället i stort ser vi fram emot goda affärsmöjligheter många år framöver.

Vi söker nu drivna projektledare till Stockholm och Göteborg som vill vara med oss på vår resa!

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom Fastighetsbranschen. Som byggprojektledare på Balder får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt - både stora och små. Många av våra kommande projekt kräver kraftfull och engagerad projektledning.

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ingå i företagets projektledningsgrupp inom förvaltningen och ha ett nära samarbete med både förvaltningen samt våra kunder. Dina ansvarsområden består bland annat av att:
  • Från ax till limpa, driva bygg- och underhållsprojekt
  • Leda projektet i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.
  • Ansvara för upprättade av förfrågningsunderlag, intagande av anbud och utvärdering.
  • Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler.
  • Upprätta och skriva entreprenadavtal med entreprenörer och konsulter
  • Stödja förvaltningsorganisationen avseende projektfrågor, entreprenadformer och entreprenadjuridik.
  • Ansvarar för upphandling av projekt och val av lösning tillsammans med entreprenör.
  • Upprätta slutkostnadsprognoser med budgetansvar
  • Leda bygg- och ekonomimöten, mm
  • I slutfasen överlämna till drift- och förvaltningsorganisationen.
Parallellt som du driver byggprojekt, så är du delaktig i Balders interna utmaning och utvecklingsarbete att göra oss bäst i branschen på genomförande av affärsmässiga byggprojekt.

Erfarenhet och utbildning
Vi tror att du som söker har högskoleutbildning eller eftergymnasial
yrkesutbildning inom bygg. Vidare har du minst 3 års erfarenhet inom byggprojektledning eller arbetsledning samt tidigare erfarenhet av bygg och fastighetsbranschen. Du har förmodligen en bakgrund från entreprenör- eller konsult- eller fastighetssektorn. Du har förståelse kring processen och byggnadsteknik inom ROT-projekt. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att
uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personligt
För att trivas i rollen måste du ha stark drivkraft och ett stort intresse för att göra affärer. Med våra värdeord Hjärta, Nytänkande, Enkelhet och Närhet, arbetar du professionellt mot uppsatta mål. Du prioriterar, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektiv. Du är målfokuserad, du är självgående och driver processer framåt på ett affärsmässigt sätt. Vår ambition på Fastighets AB Balder är att vara ett fullserviceföretag som sätter kundens önskemål i centrum. Vi är lyhörda för våra kunders synpunkter och därför är det viktigt för oss att du som söker tjänsten även är lyhörd samt bra på att kommunicera. Vidare är du en god relationsbyggare och har en öppen attityd. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Vi vill att du kliver fram och utvecklar den organisation du tillhör och verkar i. Vi jobbar i en kreativ miljö där nyfikenhet och modet att göra annorlunda uppmuntras. Vi skapar goda förutsättningar för våra medarbetare att hitta nya utmaningar och utveckla sig. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.

Du kommer in i en framtidsorienterad organisation och ett företag som arbetar brett med fastigheter inom Bostäder, Kommersiellt och Hotell. Balder befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede där du från början har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i framgången. Du kommer att tillhöra en organisation med stort fokus på laganda och kompetensåterföring.

Placeringsort: Två stycken tjänster i Stockholm och en tjänst Göteborg.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Projektchef Roger Andersson
031-10 99 92

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 november 2016.

Varmt välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring ska möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balderaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. Inom Balderkoncernen finns varumärkena Balder och Din Bostad.