Projektledare

Lernia · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund inom fordonsindustrin söker en erfaren projektledare för interiör design för bilar. Du får möjlighet att arbeta med systemlösningar genom in-house konstruktionsteknik och med leverantörer. Interiören är ett viktigt fokusområde då det har stor betydelse ur kundens perspektiv, vilket gör att det är en intressant och spännande avdelning att vara del av. Gruppen ansvarar för utveckling av komponenter som dörrklädsel, innerbelysning, golvmattor och pelare.

Som projektledare är du ansvarig för alla resultat i systemlösningarna för de berörda delarna i bilmodellerna. Du kommer att utföra konstruktionsgenomgångar och arbeta i ett nära samarbete med leverantörer för att säkerställa leverans i dina projekt. I rollen ingår att leda ett tvärfunktionellt team där du ansvarar för att garantera leverans inom tidsramar, tekniska- och kostnadskrav. Du kommer också att ansvara för struktur och granskning av teknisk dokumentation.

Din bakgrund

Vi söker en Projektledare som har en universitetsexamen som Mekanikingenjör och tidigare erfarenhet från projektledning eller en ledande position. Du har erfarenhet från designarbete i Catia V5 eller andra liknande system. Vidare talar och skriver du engelska obehindrat. Om du har erfarenhet från att ha arbetat i fordonsbranschen ser vi detta som meriterande. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Projektledare har du ledaregenskaper med en förmåga att coacha ett team mot uppsatta mål där du levererar i tid. Du arbetar på ett organiserat och strukturerat sätt och är van vid att hantera många uppgifter samtidigt. Vidare trivs du med att samarbeta med andra i ett team. Du är självgående och har ett stort kundfokus

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Ring Sally Alverstrand, 0722-541610

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.