Om jobbetDriven Projektledare till Nolato Plastteknik
Göteborg

Som projektledare hos Nolato Plastteknik kan vi erbjuda dig en varierande och stimulerande roll, där du får jobba med flera spännande kundprojekt i flera olika branscher samtidigt. Vi utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder och är en av de ledande inom området. Som projektledare hos oss kommer huvuddelen av arbetet innebära ansvar för genomförandet av våra projekt och driva dessa från start till mål. I projektgruppen kommer du jobba nära produktionstekniker, verktygskonstruktörer, mättekniker är nära tillverkningen och kan följa projektet på nära håll. Projekten kräver ofta mycket kundkontakt, både internt och på plats hos kunderna. Som projektledare blir det även en hel del kontakt med våra leverantörer, så resor kan förekomma.

Arbetsuppgifter:
 • Driva projektet från start till mål enligt vårt kvalitetssystem.
 • Samverka med sälj i tidiga skeden.
 • Kontakt med kunder och leverantörer.
 • Hålla ihop och koordinera beredningar av offertförfrågningar från kunder i samordning med företagets övriga kompetenser.
 • Definiera kostnader för formverktyg, formsprutningsmaskiner, provkörningar, process/produktionsupplägg för att få fram korrekt beredningsunderlag.
 • Leda och ansvara för projektgruppernas arbete.
Personlig profil:
 • Du har 5-8 års erfarenhet av projektledar-rollen, gärna från fordonsindustrin eller annan tillverkningsindustri.
 • Du kan driva arbetet framåt enligt kvalitetssystem mot en målbild.
 • Erfarenhet och bekväm med att arbeta i projektform.
 • Erfarenhet av polymera produkter är meriterande.
 • Du har en teknisk utbildning som grund, gärna högskoleingenjör eller högre.
 • Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du kommunikativ och har en bra förmåga att ta människor. Du är strukturerad och ordningsam samt en god organisatör. Flera projekt är igång samtidigt så du behöver vara van vid parallella arbetsuppgifter. Du har ett starkt driv och kommer med egna initiativ för att föra arbetat framåt. Du är prestigelös och en sann lagspelare. Du entusiasmerar dina kollegor och ger energi till gruppen.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats där vi satsar på våra medarbetare och har lyckats att skapa ett prestigelöst och samarbetsvilligt klimat. Vi kan erbjuda dig en spännande och bred roll där du kommer att växa med dina uppgifter.

Kontakt
För mer information om tjänsten och om processen vänligen kontakta Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering på 0733-33 60 80 eller Maria Ahlén, Intenso Teknikrekrytering på 0708-49 02 88.

Vi ber dig söka omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Nolato Plastteknik utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med kunderna inom branscher såsom förpackningar, VVS, övrig industri och fordon. Nolato Plastteknik är en av de ledande i Sverige inom området, och ingår i den internationella Nolatokoncernen, som med egen kompetens och långtgående specialistkunskaper erbjuder sina kunder högteknologisk utveckling och tillverkning av produkter och produktsystem baserade på olika polymera material som plast, silikon, TPE och gummi. Kunderna är till största delen stora, ofta globala, företag inom bland annat medicinteknik, läkemedel, hygien, telekom, fordon, vitvaror, trädgård/skog, byggsektorn och möbelindustri. I Göteborg är vi något över 100 anställda. Läs mer om oss på www.nolato.se/plastteknik.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget