Projektledare

Om jobbet

Bergendahls El Projekt AB
fortsätter att växa - därför söker vi dig: Projektledare med stort kunnande och engagemang.

Vi söker en erfaren projektledare för komplexa projekt inom Elteknik .Du är noggrann och engagerad och jobbar troligtvis som projektledare i elbranschen redan idag.

Arbetsbeskrivning:
Våra projektledare arbetar självständigt med ett stort mått av frihet under ansvar. Att planera och leda projektet innebär också att ansvara för projektets olika delar såsom materialinköp, personal och ekonomi. I tätt samarbete med kalkyl, inköp och administration skapas förutsättningar för en kostnadseffektiv produktion med nöjda kunder och en sund ekonomi. I tjänsten ingår en stor del kundkontakt där en förmåga att förstå kundens behov är en viktig del av arbetet.

Bakgrund & Erfarenhet:
Vi tror att du har en el/teleteknisk utbildning i grunden och att du genom erfarenhet eller utbildning skaffat dig kunnande inom ekonomi och ledarskap. Personen vi söker har några års projektledarerfarenhet från liknande bransch. För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du är strukturerad, har förmågan att hålla många bollar i luften samt framförallt har förmågan att engagera och entusiasmera dina medarbetare.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett modernt företag som sätter kvalitet i centrum. Du erbjuds bra förmåner och stora möjligheter till personlig utveckling.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Mejla Tapio Hattara

Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Trygghet och spänning sedan 1909.

Vi har varit i elbranschen i mer än hundra år. Nu vill vi bli branschens mest moderna bolag, både när det gäller teknik och värderingar.Besök gärna vår Hemsida.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var