Projektledare, Caverion- Mölndal

Om jobbet

Vi söker nu en affärsorienterad och driven Projektledare till vårt uppdrag på Astra Zeneca i Mölndal, enheten består idag av 35 personer som arbetar med installationer och underhåll av fastighetsteknisk utrustning.


Arbetsuppgifter

Som projektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget.

I rollen ingår även att
 • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
 • Planera och organisera projekt
 • Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
 • Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
 • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
 • Utföra ekonomiskuppföljning
 • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
Kompetens
 • Du bör ha en högskole- eller YH (KY) utbildning inom el, VVS, Bygg, fastighet eller teknik
 • Teknisk gymnasieutbildning är ett krav
 • Erfarenhet av projektledning inom drift, tekniskförvaltning, entreprenad, el, VVS eller styr och regler
 • Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av tekniskförsäljning
 • Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
 • Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer
Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 0730-81 74 04.

Facklig företrädare är Martin Sennervald, tel. 031-3342793

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes


Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 7 januari 2017.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.