Projektkoordinator till Consumer Application Development!

Om jobbet

Har du erfarenhet av fakturering och annan ekonomisk administration samt är intresserad av digitala lösningar inom? Har du erfarenhet av att arbeta som projektkoordinator? Då har vi tjänsten för dig?

Om tjänsten
Företaget som nu söker en projektkoordinator inom Consumer application development är en av de stora aktörerna inom fordonsindustrin. I din roll som projektkoordinator kommer du arbeta med att skapa IT - innovationer som stödjer företagets övergripande affärsutvecklingen och den dagliga verksamheten. Ditt arbete kommer att bestå av:
 • projekt och portfölj koordinering
 • ekonomisk administration
 • sätta upp finansiella strukturer för projekt och initiativ
 • assistera projektledare i deras ekonomiska månadsuppföljningar
 • hjälpa till vid uppföljningar och status på hur projekt fortgår
 • administrera inköp
Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta i en projektkoordinator roll och att sköta ekonomiska frågor. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och kommunikativ för att stötta och leda dina kollegor. Vi tror även att du trivs med att ha många bollar i luften och att lösa problem som uppstår på vägen.

Viktigt för tjänsten är:
 • adekvat utbildning för tjänsten
 • grundläggande kunskap om ekonomi
 • grundläggande kunskap om IT-begrepp och termer
 • god kunskap i projektkoordinering och administration
 • behärska engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som projektkoordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig fram till augusti 2017.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Matthiasson på 031 - 7254544.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Kontakt

Ring Ida Matthiasson, 0317254544

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.