Projektingenjör till Midroc Electro AB i Göteborg

Om jobbet

I rollen som projektingenjör kommer du arbeta i projektform på Midroc electro. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med en blandning av konstruktion samt arbete med anbud och upphandlingar. Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom teknik, förslagsvis elektronik och gillar kombinationen av praktiskt arbete och teori. Skicka in din ansökan idag då vi selekterar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en junior projektingenjör till Midroc Electro som är ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med 1 500 medarbetare. Bolaget är organiserat i fem divisioner och finns på 45 orter i Sverige.
Med kunden i fokus erbjuder de tjänster inom elinstallation, industriell automation och IT, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet, energibesparing samt mekaniskt underhåll. Det betyder att bolaget kan kombinera flera discipliner i samma projekt egna eller underleverantörers - och erbjuda sina kunder helheten i ett projekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc electro AB. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektingenjör kommer du ha ett nära samarbete med både projektledare och tekniker. De är 90 personer på avdelningen och du kommer att ingå i ett team om 10 personer.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med konstruktion i CAD
 • Utföra dokumentation
 • Utföra en del kalkylering kopplat till projekt
 • Arbeta med upphandlingar och anbud
 • Ta fram funktionsbeskrivningar samt utföra en del teknisk dokumentation.
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i projekt och ha en nära anknytning till kunden. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter som både omfattar tekniskt arbete samt affärsinriktade arbetsuppgifter kopplade till upphandlingar.

Vi söker dig som
 • En ingenjörsexamen från antigen Högskola eller YH. Högre utbildningsbakgrund behövs inte för detta uppdrag.
 • Har CAD-kunskaper från AutoCad eller Pro Engineer helst när det kommer till el-ritningar och elkonstruktion.
 • Förståelse för tekniska begrepp
 • Körkort B är ett krav
 • Tidigare erfarenhet från roller inom projekt såsom projektledare eller kalkylator.
Som person är du strategisk och har förmågan att driva projekten framåt tillsammans med projektledare. Du är en lagspelare som fungerar bra i grupp där ett gott samarbete är nyckeln till framgång. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt och det är därför viktigt att du är affärsinriktad och tycker om att skapa goda relationer. Du är driven och trivs i ett arbete där du kan arbeta självgående.
 • Start: Januari 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation och security samt mekaniskt underhåll. Tillsammans med vårt systerbolag, Midroc Automation, kan vi kombinera flera discipliner i samma projekt - egna eller underleverantörers - och erbjuda dig som kund helheten i ett projekt.