Projektingenjör till Hus Göteborg

Skanska · Bygg & Hantverk · 31 okt

Om jobbet

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.
Vi på Skanska är stolta och glada över att ha fått förtroendet till att vara med och bygga Regionens Hus. För att kunna göra detta ännu bättre behöver vi stärka vårt duktiga team med en projektingenjör.


Vi söker dig som vill vara projektets sammanhållande länk

Vi är glada att meddela att det går bra för Skanska och att vi ständigt vinner nya projekt. Därför behöver vi dig för att växa tillsammans med vårt duktiga team och i nära samarbete med våra kunder. Vill du vara projektets nyckelperson som kan vara en stark högra hand till projektchefen och produktionschefen? I projektet är det du som koordinerar inköp, planering, miljö, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och god kvalitet. Du bygger nätverk och skapar goda relationer inom och utanför organisationen för att bidra till nya affärer och svarar självständigt för inköps- och ekonomifrågor.

En lagspelare med öga för detaljer
Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du har viss erfarenhet av att arbeta med inköp eller ekonomi, och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och affärssystem.
Som person är du noggrann och kan gå in på detaljer samtidigt som du har lätt för att se helheten. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Dock är du ansvarstagande och besitter högt eget driv. Du är en viktig förebild för Skanska, varför det är viktigt att du delar våra värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/
Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Ansök idag - vi rekryterar löpande

Vi vill ha med dig i processen, så vi behöver din ansökan nu, dock senast den 31 oktober. Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Har du några frågor? Kontakta Distriktschef Charlotta Cvach på 010- 44 84 067.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.