Projektchef Produktion

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla Göteborg?

Vi växer och utökar nu vår organisation med en Projektchef produktion som får i uppdrag att leda och utveckla projektledningsgruppen. En viktig uppgift blir att vara drivande i arbetet med att förbättra och utveckla vårt arbetssätt vad gäller framförallt ombyggnation och hyresgästanpassningar. Du kommer också att själv driva vissa projekt vilket vi ser som viktigt för att ha en förankring och förståelse för arbetssättet och affären i sin helhet.

I din chefsroll ingår personalansvar för sex projektledare med bred kompetens som du förväntas coacha och stötta så att vi tillsammans når våra mål. I det dagliga arbetet samarbetar du tätt med Marknadsområdena samt Uthyrningsavdelningen - ett samarbete som är nyckeln till att vi lyckas med våra projekt och där du förväntas bidra på ett proaktivt sätt. Platzer har ett starkt engagemang i att utveckla Göteborg och som projektchef Produktion får du en möjlighet att delta i och påverka den utvecklingen. Projektchef Produktion rapporterar till Projektutvecklingschef.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Projektchef produktion är det viktigt att du är affärs- och resultatinriktad samt att du har förmåga att se vad som är bäst för projektet i sin helhet. Du har drivit egna ombyggnads-/fastighetsprojekt samt haft kundkontakt i dina roller. Du är en van ledare som har erfarenhet av personalansvar och av att utveckla en funktion. I grunden ser vi att du har högskoleutbildning inom bygg eller fastighet samt goda kunskaper inom entreprenadupphandling och ekonomi.

Som person är du duktig på att bygga team och skapa förtroende, du gillar att leda samtidigt som du ger andra utrymme att växa. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för bygg- och fastighetsutveckling och att du tar ett personligt ansvar för att bidra till företagets mål. Troligtvis har du lett framgångsrika projekt och vill dela med dig av din kunskap till dina medarbetare.

På Platzer finns en stark och positiv kultur som grundar sig i våra kärnvärden; frihet under ansvar, öppenhet och långsiktig utveckling. Som chef och ledare på Platzer har du en viktig roll när det gäller att bibehålla, stärka och utveckla kulturen utifrån våra kärnvärden. Vi vågar lova dig att du kommer till en arbetsplats med ett oerhört högt engagemang, ett högt utvecklingstempo och en fin gemenskap. Allt är dock inte perfekt, det finns utrymme att utveckla, förbättra och förfina vilket vi hoppas är något du utmanas och drivs av!

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via http://karriar.platzer.se/ före den 18 december. I den här rekryteringen samarbetar vi med Maquire. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Genom uthyrning och förvaltning, fastighetsprojekt och stadsutveckling samt förvärv och försäljningar av fastigheter skapar Platzer tillväxt och lönsamhet. Platzer är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap.

platzer.se