Projektchef kommersiella fastigheter

Om jobbet

Projektchef kommersiella fastigheter

Som projektchef på Peab Fastighetsutveckling ansvarar du för utveckling och genomförande av projekten från start av detaljplan till eftermarknad. Rollen är en nyckelposition och ditt uppdrag blir att för respektive projekt självständigt utveckla, driva och leda projekten framåt. Du har fullt ansvar för ekonomi, tid och kvalitet inom ramen för beslut. Som stöd för ditt arbete finns mycket kompetens att tillgå inom Peabs olika områden. Som projektchef rapporterar du till Regionchef och är placerad i Göteborg men har hela regionen som upptagningsområde, resor förekommer i begränsad omfattning.

Övriga uppgifter:
  • Handla upp och teckna avtal med leverantörer
  • Rapportera i styrgrupp
  • Driva fram projektidéer till beslut
  • Sätta samman och leda teamen samt tillse att alla teammedlemmar får möjlighet att nå sin fulla potential
  • Säkerställa samarbetet mellan projektering, produktion och försäljning
Vi söker dig som har arbetat med fastighetsutveckling i minst 5 år. Du är troligen civilingenjör eller motsvarande och har förmåga att självständigt driva och leda egna projekt med interna och externa resurser samt har erfarenhet från planerings- och byggprocesser.

Som person är du handlingskraftig, beslutsam och bra på att planera och organisera. Du har goda ledaregenskaper, starkt engagemang för slutkund, förhandlingsvana och affärsmässighet.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev via www.maquire.se. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer varför vill ha din ansökan snarast, dock absolut senast den 30 oktober. Om du har frågor, ring Daniel Ågren på 0735-19 40 50.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Projektledare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Peab är ett Nordiskt bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, ska vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden. Verksamheten är uppbyggd i 4 områden, bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Bolaget är börsnoterat på Nasdaq Stockholm, omsätter ca 45 MDR och har ca 14 000 anställda.

Affärsområde Projektutveckling

Projektutveckling består av två delar, bostäder och kommersiella fastigheter. Verksamheten är uppdelad i tre regioner -Stockholm, Väst/Sydost och Skåne. Utvecklingen av kommersiella fastigheter sker i nära samverkan med Peabs övriga bolag. Affärsidén är att med Peabs samlade kompetens värdeutveckla kommersiella fastigheter i Sverige, Norge och Finland, med god lönsamhet och stort kundfokus. Idag arbetar 4 personer inom fastighetsutveckling i Göteborg. Ambitionen är att utveckla 10 000 kvm/år i Gbg. Läs mer om bolaget på www.peab.se