Projektchef Grundläggning Syd - Göteborg

Om jobbet

Projektchef Grundläggning Syd - Göteborg

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering.

Som projektchef är du både ledare och bidrar till goda affärer

Att arbeta som projektchef hos oss är en utvecklande roll. Du har ett övergripande ansvar för att driva och utveckla dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du ansvarar för både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls. Vidare ansvarar du för att utveckla relationer med dina kunder och bidra till nya affärer.
Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men ditt arbete lägger grunden för övriga medarbetare då det är du som sätter mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion

Är du byggingenjör och erfaren ledare?

Vi ser gärna att du är högskole-/civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla alla medarbetare.

Distrikt Syd sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor men har verksamhet över ett större geografiskt område i södra Sverige. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

Ansök senast den 11 december

Hör av dig till oss!

Skicka in ditt CV och personliga brev genom att följa länken nedan eller slå oss en signal så kan vi berätta mer. Välkommen att kontakta Patrik Andersson, Distriktschef Grundläggning Syd 010-448 74 85 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Organisation & ledning
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.