Projektassistent – bli projektledare på sikt!

Framtiden · Administration · Sista dagen!

Om jobbet

Drömmer du om att bli projektledare? Då har vi en utmärkt tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som projektassistent kommer du att ha ett nära samarbete med vår kunds projektledare. Du kommer framför allt att hjälpa till med det administrativa i form av att sammanställa kravspecifikationer och budget för projekt samt ta fram tidsplaner. Du kommer även att delta vid projektledarnas kundmöten för att skriva protokoll. Då vår kund leder projekt inom flytt av verksamheter kommer det även höra till dina uppgifter att inventera inredning, se över leveranser och vara på plats vid inflyttning i nya lokaler. Med andra ord ett varierande och händelserikt arbete.

Du kommer att starta din karriär som projektassistent hos vår kund för att på sikt utvecklas till projektledare.

Din profil

För rollen som projektassistent krävs att du har en högskoleutbildning. Vi ser det som nödvändigt att du talar svenska och engelska, har körkort B samt behärskar Officepaketet.
Eftersom du kommer att delta i projektledning av lokalprojekt ser vi det som meriterande ifall du kan läsa fastighetsritningar eller har deltagit i flyttprojekt tidigare. Har du erfarenhet från serviceyrken, fastighetsbranschen eller projektledningen är även det ett plus i kanten.

För rollens som projektassistent väger dina personliga egenskaper tungt. Vi söker dig som är hungrig på att lära för att på sikt kunna axla en projektledarroll. Vi tror att du är serviceinriktad och flexibel men samtidigt strukturerad.

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning
  • Körkort B
  • Svenska och engelska
  • Behärska Officepaketet
Meriterande:
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen eller serviceyrke
  • Kan läsa ritningar av fastigheter
  • Erfarenhet av projektledning
  • Deltagit i flyttprojekt
Villkor

Start: Februari
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Centrala Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0723 018983

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vår kund arbetar med att projektleda lokalprojekt, t ex flytt av organisationer. Sedan företagets start för drygt 10 år sedan har deras varumärke vuxit starkt och idag är de åtta stycken som arbetar på kontoret i Göteborg. Här arbetar du med kompetenta kollegor i en kultur som präglas av enkelhet och glädje. Hos vår kund kommer du att ges goda förutsättningar att utvecklas till en framgångsrik projektledare.

Mer information om vårt kundföretag ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.