Projektadministratör till stort teknikkonsultbolag i Göteborg!

Academic Work · Ekonomi · 28 jan

Om jobbet

Vi söker dig som är en fena på administration och trivs i en miljö där det är mycket på gång. Tycker du om varierade arbetsuppgifter och drivs av eget ansvar, problemlösning och vara spindeln i nätet? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en projektadministratör på heltid, behovet är tillsvidare. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du att ha en varierad roll med uppgifter inom administration och ekonomi där fokus ligger på service, effektivitet och problemlösning. Du kommer att ha ett helhetsansvar för projektadministrationen på avdelningen och säkerställa att rutiner och tidsplaner följs.

Arbetsuppgifterna som berör projektekonomin innebär bland annat att:
 • Upprätta bokföringsordrar, hantera fakturering och leverantörsfakturor
 • Bevaka kundreskontran kontinuerligt och ha löpande kommunikation med ekonomiavdelningen om vilka åtgärder som vidtagits samt vilka kundfordringar som eventuellt ska gå till inkasso
 • Delta vid ekonomimöten/genomgångar och/eller ta fram underlag till dessa
 • Beställa kontorsmaterial och trycksaker, ansvara för konferens- och mötesbokningar
 • Fungera som support/back-up till andra administratörer/enheter
Övriga arbetsuppgifter ingår i projektadministrationen där du bland annat kommer att fokusera på att:
 • Uppdatera standarsprislistor, kundregister och följa upp samt avsluta uppdrag
 • Ladda upp avtal och göra uppdateringar i ramavtalsdatabasen
 • Bevaka tidsrapporteringen och interna utlägg på enheten så att den sker enligt angiven tidsplan
 • Stötta de närmsta cheferna i organisationen inom verksamhetsstyrning och medarbetarutveckling
Tjänsten passar dig som är duktig på administration, är kommunikativt lagd samt trivs med att hantera flera ansvarsområden/uppgifter parallellt. Då tjänsten inte finns på avdelningen idag kommer du själv att få vara med och forma rollen.

Vi söker dig som
 • Har studerat relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi eller administration
 • Besitter 1-3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
 • Har stort driv och vilja att snabbt axla eget ansvar och inte räds att ta sig an nya arbetsuppgifter
Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultbolag sedan tidigare. Det är även ett plus om du har vana att arbeta i projektform

Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en teamplayer som drivs av att ta dig an nya arbetsuppgifter och tar ansvar över att ditt arbete blir gjort på bästa sätt. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Vidare är du strukturerad, arbetar proaktivt och är kommunikativt lagd.

Övrig information
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid (alternativt 80 % om du önskar det)
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Vår kund är ett större teknikkonsultbolag som arbetar inom flera sektorer såsom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Tillsammans är de 34 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 3 500 medarbetare. Kontoret är beläget i centrala Göteborg.