Projektadministratör till PwC

Om jobbet

Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. Vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 60 000 klienter ger dig möjlighet att arbeta med både små och stora uppdrag inom alla sektorer. Dels för att du får chansen att arbeta sida vid sida med några av landets vassaste revisorer, konsulter och skatterådgivare. På PwC:s Göteborgskontor arbetar runt 300 personer inom olika affärsområden och kontoret ligger i nybyggda lokaler på Skånegatan 1.

Wise Professionals söker nu till PwC en Projektadministratör med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på ca 1 år med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Som projektadministratör kommer du att arbeta i en koordinerande roll och ansvara för kommunikationen och administrationen i klientarbetet, både inom revisionsteamen och gentemot klienten. Du är delaktig i hela uppdragscykeln från planering till avslut. I rollen arbetar du tätt tillsammans med ansvariga revisorer och revisionsteamet och hanterar tre av kontorets största kunder. Du samordnar möten och framställer presentationer.

Du kommer att arbeta med administrativ samordning av rapportering för koncerner, koordinering av möten, ansvara för samordning av kommunikationen mellan revisionsteam i olika länder, och inrapportering i databaser mm. En del av kommunikationen sker på engelska.

Arbetet är självständigt med eget ansvar, men du ingår också i ett team tillsammans med de övriga tolv administratörerna och kan samarbeta vid behov. I perioder är det intensivt och arbetet innebär såväl långsiktig planering som att lösa brådskande, utestående frågeställningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativt koordinerande roll. Du har goda kunskaper i Officepaketet och talar och skriver engelska obehindrat. Som person har du hög servicekänsla, är flexibel och en teamplayer. Du trivs i en koordinerande roll där du har möjlighet att ta eget ansvar och initiativ. Vidare är du prestigelös, har en god förmåga att prioritera, är ansvarstagande samt kvalitetsmedveten.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Stina Scheller 076-000 18 52 eller konsultchef Ida Wassberg 073-521 6554.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget