Erfaren projektadministratör inom processindustrin i Stenungssund!

Om jobbet

Är du en talang när det gäller service och administration med öga för detaljer? Har du dessutom god organisations- och kommunikationsförmåga? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en stjärna inom dokumentationshanteringssystem som vill arbeta inom ett internationellt företag i Stenungssund. Sök redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en projektadministratör. Vår kund är en ledande leverantör av avancerad teknologi, ingenjörs- och projektledningstjänster till processindustrin. Rollen är ny då verksamheten expanderar vilket innebär att du till viss del har möjlighet att utveckla rollen efter dina egna önskemål. Uppdraget kommer att utföras på vår kunds kund i Stenungssund. Som projektadministratör får du möjlighet att stötta projektledare och avlasta vad gäller det administrativa samtidigt som du får en unik möjlighet att själv utforma din roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du framför allt arbeta med att stötta projektledaren administrativt i olika projekt i ett team bestående av cirka 20 stycken kollegor på vår kunds kontor i Stenungssund. Du kommer också att ansvara för översyn av uppdragsbekräftelser till kunder och annat närliggande, administrativt arbete.

Som projektadministratör kommer du till exempel att:
 • Samla in underlag och skriva rapporter
 • Stötta företagens projekt administrativt
 • Samordna, sammanställa och layouta presentationer
 • Allehanda administrativt support till projektet såsom att exempelvis beställa biljetter, boka boende och annat i samband med resor
Vi söker dig som
 • Har några eller något års erfarenhet av en serviceroll sedan tidigare
 • Har ett tekniskt intresse
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt
 • B-körkort är ett krav då du arbetar i Stenungssund
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Det är även mycket meriterande om du utöver övriga krav tidigare har erfarenhet från något dokumentationssystem. Kunden arbetar i Krono docs.

Som person är du kommunikativ och mån om att leverera bästa möjliga service till företagets kunder. Du är vidare ansvarsfull och noggrann med ett öga för detaljer. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt, klarar av att lösa problem längsmed vägen och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Då företaget är litet med prestigelös företagskultur söker vi dig med samma inställning. Vi söker dig som är trygg i dig själv och i din kompetens och som ser långsiktigt på rollen.

Övrig information

Om du av någon anledning har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader
 • Placering: Stenungssund
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 feb

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.